Çorlu Tso'dan Bin 500 Kişilik İftar - Son Dakika
Yerel

Çorlu Tso'dan Bin 500 Kişilik İftar

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bin 500 kişilik iftar düzenledi.

25.06.2015 14:06

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bin 500 kişilik iftar düzenledi.

Çorlu TSO Başkanı Enis Sülün, Havuzlar Mahallesi'ndeki Çorlu Belediyesi'ne ait aşevinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, her yıl geleneksel olarak iftar yemeği verdiklerini söyledi.

Bu yıl, özellikle daha çok katılımın olmasını amaçladıkları için Çorlu Belediyesi Aşevi'nde iftar yemeği organize ettiklerini belirten Sülün, Çorlu'da yaşayan her kesimden insanın aynı iftar sofrasının etrafında oruç açmasının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Her yıl Çorlu TSO olarak iftar yemeği organize ediyoruz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar yemeğini bu yılda katılımın daha fazla olmasını sağlamak adına aşevinde yaptık" dedi.

Sülün, bürokrasinin ve halkın bir arada iftar yaptığı bu organizasyonu gelecek yıllarda da sürdürmeyi planladıklarını ifade ederek, "İftar organizasyonumuza, bürokrasiden, birim müdürlerimize, halkın her kesimi katıldı. Bu geleneği sonraki yıllarda da devam ettirmeyi düşünüyoruz. Organizasyonumuza destek veren ve katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan programa Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, belediye başkan yardımcıları, Çorlu İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Serkan Gürzsoy, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Aykut Efe, kamu kurum ve kuruluşlarının idarecileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorlu Tso'dan Bin 500 Kişilik İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement