Çorum Belediyespor Duraklama Döneminden Çıkmanın Çaresini Arıyor - Son Dakika
Yerel

Çorum Belediyespor Duraklama Döneminden Çıkmanın Çaresini Arıyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yavuz İncedal, sezonun ikinci yarısında oynadıkları tüm maçlardan beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, "Maalesef bir duraklama dönemine girdik.

04.03.2015 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yavuz İncedal, sezonun ikinci yarısında oynadıkları tüm maçlardan beraberlikle ayrıldıklarını belirterek, "Maalesef bir duraklama dönemine girdik. Bu haftadan itibaren kadroda revizyona gideceğiz" dedi.

İncedal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mücadele ettikleri 1'inci grupta, sezonun ikinci yarısında oynadıkları Kızılcabölükspor, Zonguldak Kömürspor, Tire 1922 Spor, Kırıkhanspor ve Manavgatspor maçlarından beraberlikle ayrıldıklarını, sadece maçlara çıkmayan Sebat Proje Trabzon Akçaabat karşılaşmasında hükmen galibiyet aldıklarını hatırlattı.

Takım olarak duraklama dönemine girdiklerini ancak en kısa sürede yeniden çıkışa geçmek istediklerini ifade eden İncedal, "Büyük beklentiler içerisinde olduğumuz futbolcular, bu beklentilere cevap veremediler. Hem oyun, hem skor anlamında istediklerimizi gerçekleştiremediler. Önümüzdeki günlerde bunun çözümünü bulmaya çalışacağız. Ligin ikinci yarısında yenilgimiz yok ama galibiyetimiz de yok. Maalesef bir duraklama dönemine girdik. Bu haftadan itibaren kadroda revizyona gideceğiz" diye konuştu.

"Uzun lig maratonunda, sabırlı olmak gerekir. Kaosa sürükleyici ortamları yaratmamak ve bu ortamların oluşmasına izin vermemek lazım" diyen İncedal, "Hep birlikte daha da güçlenerek el ele vermeliyiz. Cumartesi günü oynayacağımız İstanbulspor maçıyla inşallah beraberlik serisine son vermek istiyoruz" dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta "play-off" mücadelesi veren kırmızı siyahlı ekip, 23'üncü hafta itibariyle topladığı 38 puanla, lider Darıca Gençlerbirliği'nin 10 puan gerisinde 5'inci sırada yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Belediyespor Duraklama Döneminden Çıkmanın Çaresini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement