Çorum Belediyespor Teknik Direktörü İncedal Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü İncedal Açıklaması

Çorum Belediyespor Teknik Direktörü İncedal Açıklaması

"Şu bir gerçek ki üç grup içerisinde en zor olanına düştük"

25.06.2014 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyespor'un teknik direktörü Yavuz İncedal, yeni sezonda mücadele edecekleri grupta güçlü takımlar bulunduğunu belirterek, "Şu bir gerçek ki, üç grup içerisinde en zor olanına düştük" dedi.

İncedal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2014 - 2015 sezonu Spor Toto 3. Lig gruplarının belirlendiğini hatırlatarak, Çorum Belediyespor olarak 1. Grup'ta mücadele edeceklerini belirtti.

Grupta Adliyespor, Batman Petrolspor, Bozüyükspor, Bursa Nilüferspor, Çatalcaspor, Darıca Gençlerbirliği, Gaziosmanpaşa, İstanbulspor, Kırıkhanspor, Kızılcabölükspor, Manavgat Evrensekispor, Niğde Belediyespor, Sebat Proje Trabzon Akçabaat, Şekerspor A.Ş, Tire 1922 Spor, Tuzlaspor ve Zonguldak Kömürspor gibi zorlu takımlarla mücadele edeceklerini ifade eden İncedal, gruptaki takımların güçlü olduğuna dikkati çekti.

Grupta hedefe oynayan takım sayısının fazla olduğunu vurgulayan İncedal, "Şu bir gerçek ki, üç grup içerisinde en zor olanına düştük. Grupta geçen sezon play-off oynamış takım sayısı fazla. Bunun yanında oturmuş kadroya sahip takımlar da var. Ama önemli olan grubun zorluğu değil, bizim ne yapacağımız. Ben, iyi bir takım olacağımıza ve hedefe ulaşacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İncedal, grupta, kendileriyle birlikte Darıca Gençlerbirliği, Tuzlaspor, İstanbulspor, Batman Petrolspor ve Zonguldak Kömürspor'un zirve mücadelesi verecek takımlar arasında olacağını düşündüğünü kaydetti. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum Belediyespor Teknik Direktörü İncedal Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement