Çorum'da Soğuk Hava Hayatı Olumsuz Etkiliyor - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Soğuk Hava Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Çorum\'da Soğuk Hava Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Çorum'da etkili olan dondurucu soğuklar hayatı olumsuz etkiliyor.

18.01.2012 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da etkili olan dondurucu soğuklar hayatı olumsuz etkiliyor.

Geçtiğimiz hafta yılın ilk karının yağdığı kentte -6 derece olan hava sıcaklığı, hayatı olumsuz etkiliyor. Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgilere göre, kentte yarın hava sıcaklığının eksi 15, Cuma günü eksi 14, Cumartesi günü eksi 9 olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, meteoroloji verilerine göre kentte Pazar günü kar yağışı bekleniyor.

Dondurucu soğuk nedeniyle ulaşımda da bazı problemler yaşanıyor. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Çorum-Samsun karayolunda bir kamyon akaryakıtının donması nedeniyle mahsur kalırken, şehir merkezinde bulunan parklardaki süs havuzları da buz tuttu.

Hafta başında etkili olan kar yağışı ve ardından etkili olan soğuk hava sonrasında yaban hayvanları için vatandaşlar ve Orman ve Su İşleri İl Müdürlüğü seferber oldu.

İldeki bazı esnaflar şehir merkezindeki sokak hayvanları için parklara yiyecek bırakırken, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü de İl genelinde doğaya yek bırakmaya devam ediyor. Orman ve Su İşleri Müdürlüğü bugüne kadar 7.5 ton yemi doğaya bıraktı.

Soğuk havalar nedeniyle su sayaçlarının donabileceğini dikkat çeken yetkililer, vatandaşların tedbir almalarını istediler. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Soğuk Hava Hayatı Olumsuz Etkiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement