Çorum Eczacılar Odası'ndan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çorum Eczacılar Odası'ndan AK Parti'ye Ziyaret

Çorum Eczacılar Odası\'ndan AK Parti\'ye Ziyaret

Çorum Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Koca ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan’a iade-i ziyarette bulundu.

04.09.2014 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Koca ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan'a iade-i ziyarette bulundu.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Çorum'un tüm acil sorunlarına çözüm getirdiklerini belirterek, sivil toplum kuruluşlarının sorunlar konusundaki tespit ve taleplerinin kendileri için de yol gösterici olduğunu söyledi.

Kentin doğalgaz, üniversite, yollar, havaalanı ve demiryolu sorunun çözüme ulaştırıldığını dile getiren Ceylan, sıranın otoyolda olduğuna işaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktaran Ceylan, tüm STK'larla uyum içinde çalışmaya önemsediklerini, Eczacılarla da aynı uyumla çalışarak, mesleki sorunların çözümü için yanlarında olduklarını sözlerine ekledi.

Yeni kabine ile ilgili hayırlı olsun dileklerini aktaran Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Koca, il bazındaki çalışmalarla ilgili de başarı dileklerini ifade ettiği ziyarette, hastane yatırımının kendilerini de mutlu ettiğini, eczacılar olarak sağlık merkezi bulunmayan yerlere ilaç ulaştırmaya devam ettiklerini hatırlattı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Eczacılar Odası'ndan AK Parti'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement