Çorum Genç Müsiad'tan İsrail Mallarına Boykot Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Çorum Genç Müsiad'tan İsrail Mallarına Boykot Çağrısı

Çorum Genç Müsiad\'tan İsrail Mallarına Boykot Çağrısı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Çorum Şubesi, İsrail mallarının boykot edilmesi çağrıda bulundu.

22.07.2014 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (Genç MÜSİAD) Çorum Şubesi, İsrail mallarının boykot edilmesi çağrıda bulundu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Genç MÜSİAD Çorum Şube Başkanı Alper Tığlı, yaşanan tüm bu insanlık dramının sürmesine vesile olan, işgalci Siyonist rejime destek olan hiçbir kurum ve kuruluşun ticari ürün ve hizmetlerini bugün itibariyle satın almayacaklarını ve satmayacaklarını söyledi.

Bu hukuksuzluğun uluslararası kamuoyu vicdanında yankı bulması ve global bir barış hareketinin başlatılması adına sahip olduğumuz tüm bağlantıları kullanarak bilgilendirme, farkındalık uyandırma faaliyetlerinde bulunacaklarını dile getiren Tığlı, "Dehşete düşerek, büyük bir üzüntüyle izlediğimiz görüntülerin ardından Gazze'nin gelmiş olduğu büyük yıkım ortamının acilen tekrar restore edilebilmesi adına maddi,manevi yardım faaliyetlerimizi en üst seviyeye çıkaracağız. Gelişmiş ülkelerin güncel açıklamalarını değerlendirdiğimizde halkların tepkisinin yanı sıra devletlerin bu vahşete sessiz kaldığını görmekteyiz. Bu sebeple yapacağımız çalışmalarda aziz Türkiye Halkı'nın yapacağımız tüm ulusal/uluslararası faaliyetlere desteğinin önemi aşikardır. Tarihinin her döneminde mazlumun yanında taraf olmuş ve asla yardım elini uzatmaktan geri durmamış necip milletimizin teveccüh göstererek aldığımız kararlara en üst düzeyde destek olacağına inancımız tamdır" dedi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Genç Müsiad'tan İsrail Mallarına Boykot Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement