Coşkun Demirbakan: Hedefe Ulaşacağız - Son Dakika
Spor

Coşkun Demirbakan: Hedefe Ulaşacağız

Coşkun Demirbakan: Hedefe Ulaşacağız

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Seyrantepe'deki kendi tesislerinde hava sıcaklığına aldırmaksızın günde çift antrenmanla çalışmalar devam ediyor.

20.08.2014 10:27  Güncelleme: 10:36

Diyrbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde dün 18:00'da başlayan günün ikinci antremanını koşu ve kültür fizik hareketleriyle başlayıp şut çalışmasıyla devam etti. Yeşil Kırmızılılarımızın Antrenmanı teknik taktik ağırlıklı yarım sahada yapılan çift kale maçtan sonra saat 20:00'da sona erdi.

Çalışma öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Coşkun Demirbakan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u bir üst lige çıkarmak için Diyarbakır'a geldiğini ve bunu başarmak için her kesimin takımın arkasında olmalarını istediğini söyledi.

GRUPTA GÜÇLÜ TAKIMLAR VAR

Mücadele edecekleri Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta güçlü ve ekonomik sorunları olmayan maddi yönden güçlü takımların olduğunu ifade eden Demirbakan; "Grubumuzda Göztepe, Sarıyer ve Kocaeli Birlikspor gibi hem ekonomik yönden güçlü hem de astronomik rakamları verip transfer yapan takımlar var, bunların arasından sıyrılmayı istiyoruz. Ben kadroma güveniyorum, doğru işler ve doğru çalışmalar yaptığınız vakit başarılamayacak şey yoktur, Diyarbakır'ı temsil ediyoruz Diyarbakır'ın isminin geçtiği yerde başarısızlığa yer yoktur" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Coşkun Demirbakan: Hedefe Ulaşacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement