Coşkun'un Tekne Keyfi - Son Dakika
Yerel

Coşkun'un Tekne Keyfi

Coşkun\'un Tekne Keyfi

Adana Altın Koza Film Festivali'nin kapanış törenine katılmak için Adana'ya gelen yazar Ahmet Hakan Coşkun, tekne turu yaptığı Seyhan Baraj Gölü'ne hayran kaldı.

24.09.2012 12:39  Güncelleme: 12:47

Adana Büyükşehir Belediyesi'nce bu yıl 19.'su düzenlenen Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin kapanış törenine katılmak için Adana'ya gelen Hürriyet gazetesinin en çok okunan yazarlarından Ahmet Hakan Coşkun, tekne turu yaptığı Seyhan Baraj Gölü'ne hayran kaldı.

Adana'da iki gün kalan ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret eden Ahmet Hakan Coşkun, önce Adana Yelken Kulübü'nde Zihni Aldırmaz'ın kendisi için verdiği öğle yemeğine katıldı. Coşkun'un Adana Kebabı tattığı yemeğe Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Ferhat Yüksel, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ozan Aksu, Yazar Coşkun Çokyiğit, Posta Gazetesi Yazarı Sayım Çınar, Yelken Kulübü Başkanı Mustafa Tuyan ve yelken kulübü üyeleri katıldı.

Keyifli geçen yemeğin ardından Ahmet Hakan Coşkun, Seyhan Baraj Gölü'nde tekne turu yaptı. Seyhan Baraj Gölü'nü çok beğendiğini belirten Coşkun, "Kendimi boğazda gibi hissediyorum. Seyhan Baraj Gölü çok güzel. Adana da çok güzel bir şehir" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Coşkun'un Tekne Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement