Çözüm süreci Batman'daki yaşama hayat verdi - Son Dakika
Güncel

Çözüm süreci Batman'daki yaşama hayat verdi

Batman'da çözüm süreci ile birlikte, sağlanan huzur ortamı sayesinde vatandaşlar sabahın ilk ışıklarına kadar parklarda ve caddelerde rahat bir şekilde gezebiliyorlar.

25.07.2014 01:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da çözüm süreci ile birlikte, sağlanan huzur ortamı sayesinde vatandaşlar sabahın ilk ışıklarına kadar parklarda ve caddelerde rahat bir şekilde gezebiliyorlar.

Batman'ın gece yaşamı ile ilgili AA Muhabirine konuşan Batman Ticaret Odası (BATSO) Başkanı A.Kadir Demir, 3 ay önce TOBB tarafından yapılan bir ankette güven, huzur ve ekonominin olduğu iller hangisi şeklindeki bir soruya verilen cevapta Türkiye'de Batman'ın birinci il olarak çıktığını söyledi.

Gece saat 24'ten sonra binlerce insanı sokakta görmek mümkün diyen BATSO Başkanı A.Kadir Demir, şöyle konuştu:

"Yeni sloganımız (Huzur Kenti Batman) Batman 1990 yılında il olmuş, yüzde 60 genç bir nüfusa sahip, üzülerek ifade edeyim işsizlik oranı da yüzde 24'tür. Bu da Türkiye birinciliği anlamına geliyor.

Açılım süreci ile beraber OSB'de şu an 140 yatırımcı yatrım yapmak için sırada bekliyor. Batman Iısu Barajı ile beraber aynı zamanda bir turizm cenneti olmaya aday. Bunun yanında balıkçılık, inanç ve kültür turizminin gelişmesinin önünde engel kalmayacak. Bir zamanlar bölgede yaşanan terör olayları yüzünden Batman ve bölge turizm sektöründen yeteri kadar pay alamadı. Ancak bundan sonra Allah'ın izni ile inanç ve kültür turizminde ciddi anlamda bir patlama yaşanacağını inanıyorum".

-BATSO Başkanı

Çözüm süreci Batman\'daki yaşama hayat verdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çözüm süreci Batman'daki yaşama hayat verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement