Çubuk Belediye Başkanı Acehan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Çubuk Belediye Başkanı Acehan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

27.10.2015 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Acehan, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen muhtarlar toplantısında, hem Çubuk Belediyesi hem de Büyükşehir Belediyesi olarak bütün mahallelere gereken her türlü hizmeti sağlamaya çalıştıklarını belirtti.

Hizmetleri imkanları doğrultusunda gerçekleştirdiklerini anlatan Acehan, göreve geldikleri günden bu yana imara ayrı bir önem verdiklerini vurguladı.

Acehan, imar çalışmaları tamamlanmadan altyapı ve üst yapı hizmetleri yapılamayacağını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu nedenle Akkuzulu, Melikşah, Dumlupınar, Kızılca, Güldarpı, Gökçedere, Kargın, Taşpınar ve Yazır mahallelerinde imar çalışmalarını yaptık ve yapılan imarlar hem Çubuk Belediyesi Meclisinde hem de Büyükşehir Belediyesinde onaylanarak sonuçlandı. Ağılcık, Sünlü, Aşağı Çavundur, Yenice, Ömercik, Gümüşyayla ve Kutuören mahallelerindeki çalışmalarımız da Çubuk Belediyesi Meclisinden geçti ve Büyükşehir Belediyemize sunuldu. Buralardaki imar çalışmalarımızda da son noktaya geldik. Ayrıca merkezde bulunan Yıldırım Beyazıt Mahallemizin birinci ve ikinci etap, Atatürk ve Barbaros mahallelerimizin birinci etap ve Esenboğa Mahallemize ait revizyon çalışmaları da yine Çubuk Belediyesi Meclisinden geçti ve Büyükşehir Belediyemizde onay bekliyor. İmar çalışmaları biten mahallelerden Dumlupınar, Melikşah, Güldarpı, Yıldırım Beyazıt, Atatürk ve Barbaros'ta birinci etap parselasyon çalışmalarımız ise devam ediyor. En kısa sürede bu çalışmalarda sonuçlanacak."

ASKİ Çubuk Şubesi Müdürü Mehmet Akyıldız da Kavşakkaya Barajı'ndan Çubuk 2 Barajı'na borular döşenerek su transferi yapıldığını hatırlatarak, Belediye Başkanı Tuncay Acehan'ın talepleri doğrultusunda 2015 yılında ASKİ tarafından çok ciddi yatırımlar yapılığını anlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk Belediye Başkanı Acehan, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement