Çubuk'ta 'Engelsiz Hayaller' Programı - Son Dakika
Güncel

Çubuk'ta 'Engelsiz Hayaller' Programı

Çubuk\'ta \'Engelsiz Hayaller\' Programı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi, 'Dünya Engelliler Günü' nedeniyle 'Engelsiz Hayaller' adlı program ve resim sergisi düzenledi.

03.12.2014 18:43

Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk Aile Yaşam Merkezi, 'Dünya Engelliler Günü' nedeniyle 'Engelsiz Hayaller' adlı program ve resim sergisi düzenledi. Program kapsamında Belediye Başkanı Tuncay Acehan ile belediye bürokratları, engelli üyeler ve Merkez Müdürü A. Meltem Sandıklı eşliğinde resim sergisinin açılış kurdalesini kesti. 'Bende Yapabilirim' adlı engelli üyelerin oyuncu olarak oynadığı kısa film gösterimi videosu ise büyük beğeni kazandı.

Merkez içerisinde ve dışında engelli üyeler için birçok aktivite düzenlendiğini belirten A. Meltem Sandıklı, engelli üyelere çeşitli hizmetler sunduklarını belirtti. Sandıklı, Bu konuda tüm engelli üye ve ailelerinin faaliyetlerimize katılmalarını istiyoruz dedi. Engellilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Tuncay Acehan ise İlçemizde 900-1000 arasında engelli vatandaşımız var. İnşallah engelli kardeşlerimiz için elimizden geleni yapacağız. Dünya Engelliler Gününüzü kutluyorum dedi.

Programa, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Çubuk Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Meclis üyeleri Harun Olmuş, Ümit Polat, Sosyal işler Yaşlılar ve Engelliler Komisyonu Başkanı Ahmet Keser, Sağlık Bakanı Danışmanı Yasin Akar, engelli üyeler ve davetliler katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çubuk'ta 'Engelsiz Hayaller' Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement