Cümeysa Bulunamıyor - Son Dakika
Güncel

Cümeysa Bulunamıyor

Cümeysa Bulunamıyor

Tunceli-Erzincan karayolunda bir otomobilin Pülümür Çayı’na uçması sonucu kaybolan 3 yaşındaki Cümeysa Kavas’ı arama çalışmaları dördüncü gününe girdi.

16.03.2015 14:00

Tunceli- Erzincan karayolunda bir otomobilin Pülümür Çayı'na uçması sonucu kaybolan 3 yaşındaki Cümeysa Kavas'ı arama çalışmaları dördüncü gününe girdi. Arama çalışmalarına Tunceli- Elazığ, Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri, Elazığ Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği'nden 6 kişilik ekibin yanı sıra bugün itibariyle Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı Sualtı Arama Kurtarma (JAK) timinden 12 kişilik ekip de destek vermeye başladı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri Pülümür Çayı boyunca kıyı taraması yaparken, su altı arama kurtarma ekipleri de kazanın meydana geldiği alandan Tunceli istikametine doğru suda arama çalışmaları yürütüyor. Pülümür Çayı'nın debisinin yüksek oluşu ve suyun bulanıklığı arama kurtarma ekiplerine de zaman zaman zor anlar yaşatıyor.

Yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi veren Tunceli İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Değirmenci, arama çalışmalarına çok sayıda ekibin katıldığını belirterek, "Bugün Ankara'dan Jandarma Genel Komutanlığı'ndan 12 kişilik ekip de çalışmalara katıldı. Dün kaybolan kız çocuğumuza ait iki ayakkabı bulduk. Babası ayakkabıları teşhis etti. Bugün de çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz" dedi. - TUNCELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cümeysa Bulunamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement