Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mesut Özil'e Tebrik - Son Dakika
Spor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mesut Özil'e Tebrik

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir saat süren görüşmede İngiltere'deki başarısından dolayı Mesut Özil'i tebrik etti.

08.01.2016 10:04  Güncelleme: 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere Premier Lig'de zirvede yer alan Arsenal'in dünyaca ünlü Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, kısa bir süre için geldiği Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın kızının Haliç Kongre Merkezi'ndeki nikah törenine katılan Mesut Özil, daha sonra Cumhurbaşkanı ile bir saat süren bir görüşme yaptı.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Büyük buluşmada Rıdvan Dilmen'in yanı sıra Acun Ilıcalı, Oğuz Çetin, Abdürrahim Albayrak gibi spor dünyasından bazı isimler de bulundu.

BİR SAAT FUTBOL SOHBETİ

Arsenal'de gösterdiği müthiş performansla takımını liderliğe taşıyan Mesut ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında koyu bir futbol sohbeti yaşandı.


MESUT'U TEBRİK ETTİ

Erdoğan, bu sezon harikalar yaratan Türk yıldızı tebrik ederken, Premier Lig'deki başarılarının devamını diledi. Özil, bu sezon 3 gol, 16 asistle Arsenal'i sırtlamaya devam ediyor.

"TAKIM ELBİSELERİ GİDERKEN YOLDAN ALDIK"

Acun Ilıcalı, Mesut Özil ile çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak "Takım elbiseleri giderken yoldan aldık" notunu düşmüştü.

DAHA ÖNCE DE ZİYARET ETMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Mesut Özil, 2011 yılında Real Madrid'de oynadığı dönemde de Recep Tayyip Erdoğan'ı makamında ziyaret etmiş ve İspanyol takımının formasını hediye etmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'dan Mesut Özil\'e Tebrik

Son Dakika Spor Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mesut Özil'e Tebrik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • adsız: reise beddua edenler ona kurban olsun not .....vatan sever 0 0 Yanıtla
  • @nkara: Çok seviyorum seni reisss çoook. Allahım yolunu açık etsin. Güç kuvvet versin ve seni başımızdan eksik etmesin. Seni sevmeyenler bi sorsun kendine. Sen olmasan kim olurdu diye. İkamen yok reis. Gücüne güç katsın Allah. 0 0 Yanıtla
  • yazik: sagi solu yalaka iyi bakin. 0 0 Yanıtla
  • Amigo Hüsmen: bize ne? Almanyaya hizmet ediyor. sen neden tebrik ediyorsun anlayamadım. Almanlar bunu sizin kadar şımartmiyor.yakinda millet vekilliği teklif edersin. 0 0 Yanıtla

Advertisement