Erdoğan Sırrını Sınıf Tahtasına Yazdı - Son Dakika
Güncel

Erdoğan Sırrını Sınıf Tahtasına Yazdı

Erdoğan Sırrını Sınıf Tahtasına Yazdı

Bugün hizmete açtığı Pursaklar Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Erdoğan, sınıf tahtasına "Başarını Sırrı: Oku, düşün, uygula, neticelendir." yazdı.

18.11.2014 16:14  Güncelleme: 19:13

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün toplu açılış töreniyle resmi olarak hizmete giren Pursaklar Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Pursaklar Alparsan Caddesi üzerinde bulunan okulu ziyaretinde konuşan Erdoğan, vatandaşları ve öğrencileri selamladı ve öğrencilere başarılı bir gelecek temenni etti. Öğrencilerle konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sınıf tahtasına "Başarını Sırrı: Oku, düşün, uygula, neticelendir" yazdığı görüldü.


Erdoğan sınıf tahtasına "Başarını Sırrı: Oku, düşün, uygula, neticelendir" yazdı...

RESMİ AÇILIŞ YAPILDI

Pursaklar'a gelmeden önce Gazi Mahallesindeki Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin ve 155 eğitim - öğretim tesisinin açılışını yaptıklarını hatırlatan ve bu yatırımların tutarının 500 milyon lira olduğunu ifade eden Erdoğan, Pursaklar Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nin de bugün resmi açılışının gerçekleştirildiğini söyledi.

"PURSAKLARDA DEĞİŞİM VAR"

Gençlik ve Spor Bakanlığının tesislerinin olduğunu bölümün de açılışının yapıldığını vurgulayan Erdoğan, "Bir de geliş - gidiş güzergahım yol olarak hep burası, havalimanına giderken, gelirken Pursaklar'dan geçiyoruz. Pursaklar, her geliş - gidişde bir başka, devamlı değişiyor. Bir değişim var Pursaklar'da. Bu bir zihniyetin ortaya koyduğu değişim, bu olmasaydı ben inanıyorum ki 15 - 20 yıl önceki Pursaklar'ı bir düşünelim. Neydi, bugün ne? Burada bir şey yatıyor. Bir eski Türkiye vardı, bir de şu anda inşası yapılan yeni Türkiye var" diye konuştu.

"YENİ TÜRKİYE'NİN MİMARI GENÇLER OLACAK"

Gençlerin yeni Türkiye'nin mimarları olacağını, kendisinin gençleri "Yeni Türkiye'nin imar ve ihyasının mimarı" olarak gördüğünü aktaran Erdoğan, "Göreve geldiğimizden bu yana mili bütçemizin yüzde 50'sini daima Milli Eğitim'e ayırdık, kadroların yaklaşık yüzde 50'sini daima Milli Eğitim'e ayırdık. Niye? Çünkü öğretmen açığımız çok fazlaydı. Şu anda da var, ama onlar giderilecek, bunda kararlıyız" diye konuştu.

"DERSLİKLER AZAMİ 30 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ OLACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, derslik inşasının büyük bir hızla devam ettiğine işaret ederek, 12 yılda yapılan derslik sayısının, Osmanlı ve Cumhuriyet tarihinde yapılan derslik sayısını birkaç yıl içinde yakalayacağını söyledi. Erdoğan, "Yavrularımızın 60 - 70 kişilik dersliklerde okumasını istemiyoruz, azami 30 öğrenci kapasiteli derslik olacak, daha fazlası olmayacak. Çünkü kaliteli, nitelikli eğitim olacaksa sınıfların bizim okuduğumuz zamandaki gibi olmaması lazım, bizim sınıfımızda 75 öğrenci vardı, ama şimdi ben inanıyorum ki burada 30'un altındadır" dedi.

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

Kız öğrencilere dönerek sınıf mevcutlarının 30'un altında olup olmadığını soran Erdoğan, "evet" yanıtını alması üzerine de "Mesele bu. Nitelikli eğitim - öğretim olacak" diye konuştu. Bugün bu 155 eğitim - öğretim tesisinin açılışını yaparken Pursaklar'a söz verdiğini, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etme sözünü verdiğini belirten Erdoğan, derslik ve atölyeleri gezeceklerini belirtti. Erdoğan, okulun hayırlı olmasını temenni ederek, öğrencilere başarılar diledi.

SIRRINI TAHTAYA YAZDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından beraberindekilerle birlikte okulda incelemelerde bulundu. Erdoğan'ın okula girişi sırasında öğrencilerin sevgi gösterisinde bulunduğu görüldü. Erdoğan sınıf tahtasına "Başarını Sırrı: Oku, düşün, uygula, neticelendir" yazdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erdoğan Sırrını Sınıf Tahtasına Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • erdem sabri: aslında bilal e yanlış öğretmiş herhalde, kandır, kap, sıfırla diyemi anladı acaba mal 6 5 Yanıtla
  • x: geç bunları mayk senin başarının sırrı profesyonelce yapılan din sömürüsü. geç onu bunu oku düşün falan filan. bu yazdığına acaba kendin inanıyormusun. 6 4 Yanıtla
  • Evin Kaya: Şükrediyorum Rabbime ,zalim yoneticilerin istila ettikleri ulkelerin halklarina uzulerek ve dua ederek sukrediyorum ya bizim liderimiz de erdogan olmasaydi onlardan biri olsaydi.Zulme sessiz kalip direnmeyen halklarin basina zalim liderler gelir ve bu durumda zulme musibete belaya maruz kalirlar.Zulme sessiz kalan dilsiz şeytandir.Allahin lutfu ve affi karsisinda sukredip kiymet bilenlerden olmaliyiz.Rabbim alni secdeli, yuregi iman dolu hidayete erdirdigi yoneticileri basimizdan eksik etmesin yar ve yardimcilari olsun.Tuzakcilari kendi tuzaklarina dusursun kardesi kardese kirdiranlardan bizi muhafaza buyursun birligimizi dirligimizi imanimizi artirsin insaellah 2 3 Yanıtla
  • yersen!: çakma atatürk. 0 0 Yanıtla
  • niyazi: ikinci ATATÜRK. şampiyon belli ikinci kim? :)) 0 0 Yanıtla

Advertisement