Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İngilizce Kitapla Tanıtıyor - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İngilizce Kitapla Tanıtıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ı İngilizce Kitapla Tanıtıyor

İngilizce Öğretmeni Ömer Gökhan Ulum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yaklaşık 12 yıllık başbakanlık görevindeki icraatlarını İngilizce kitapta topladı.

03.09.2014 12:13  Güncelleme: 12:45

Adana Merkez Endüstri Meslek Lisesi'nde İngilizce öğretmeni olan Ömer Gökhan Ulum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yaklaşık 12 yıllık başbakanlık görevindeki icraatlarını İngilizce kitapta topladı.

"Cesur Yürek: Yeni Türkiye'nin Babası" (The Brave Heart: The New Father of New Turkey) adıyla basılan, Erdoğan'dan önce ve sonrasındaki Türkiye'yi anlatan kitap, ABD'nin yayıncı kuruluşlarından "America Star Books" tarafından basıldı.

Ulum, AA muhabirine, kitabının, Erdoğan ile ilgili İngilizce referans bulmak isteyenler için kaynak oluşturduğunu söyledi.

Kitapta, Erdoğan'ın iktidara geldiği süreçten bu güne kadarki faaliyetlerinin ve eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin karşılaştırmalı anlatımının bulunduğunu ifade eden Ulum, şunları kaydetti:

"Kitap, uluslararası fuarlarda ve dünyanın önde gelen kitap mağazalarındaki raflarda. Sayın Cumhurbaşkanımız, dünya lideri olduğu için onun aleyhindeki propagandalar Avrupa ve ABD'de daha rahat yapılıyor. Bu kitabı yazmamdaki amacım, Avrupa ve ABD'deki sade vatandaşların dünya lideri Cumhurbaşkanımızı tanıması." - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İngilizce Kitapla Tanıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement