Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurbanı Kosova'da Kesildi - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurbanı Kosova'da Kesildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan\'ın Kurbanı Kosova\'da Kesildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurbanı Kosova'da kesildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurban adağı Kosova'da kesildi.

24.09.2015 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kurbanı Kosova'da kesildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurban adağı Kosova'da kesildi. Kosova'da Türk Kızılayı Kurban Bayramı geleneğini bozmadı. Türk Kızılayı tarafından bu yıl Kosova'da 100 büyük baş hayvan kesilerek 4 bin 500 ihtiyaç sahibi Türk, Boşnak, Arnavut ailelere dağıtılacak.

Kosova'nın Prizren kentinde düzenlenen kesim törenine Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı ve Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Türkiye Cumhuriyeti Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç, Türkiye Cumhuriyeti Prizren Başkonsolosu Sevin Evcit, Kosova Türk Temsil Heyeti Başkanı Albay Saim Bağcı, Türk Kızılayı Genel Sekreteri Ayşegül Genç katıldı.

Emis Paşa Camii İmamı Davut Lezi'nin okuduğu duayla aralarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da vekalet edilenlerin kurbanları kesildi. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'In vekalet verdiği kurban etleri Kosova genelinde 8 şehirde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak. Konuyla ilgili DHA'ya konuşan Türk Kızılayı Genel Sekreteri Ayşegül Genç, her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Kızılayı olarak Kosova'da kurban kestiklerini söyledi. Genç, Türkiye'den Kızılaya'a vekalet verenler arasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da olduğunu ifade etti. Türk Kızılayı Kosova Ekip Başkanı Şükrü Erdoğan'da her yıl olduğu gibi bu yıl da Türk Kızılayı'nın 100 adet büyükbaş hayvan kestiklerini ve Kosova genelindeki 8 şehirde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtacaklarını söyledi. Kosova Demokratik Türk Partisi (KDTP) Genel Başkanı ve Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar da, desteklerinden dolayı Türk Kızılayı'na ve Türkiye Cumhuriyeti'ne teşekkür etti. Kurbanlar, okunan dualar eşliğinde kesildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kurbanı Kosova'da Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement