Cumhurbaşkanı'na 'Niye Gelmiş' Diyen Genç Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı'na 'Niye Gelmiş' Diyen Genç Gözaltına Alındı

Cumhurbaşkanı\'na \'Niye Gelmiş\' Diyen Genç Gözaltına Alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Iğdır mitinginde, "Başbakan geldi ne değişti ki şimdi de Cumhurbaşkanı gelmiş. Niye gelmiş?" diyen genç gözaltına alındı.

02.06.2015 14:17  Güncelleme: 14:31

Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan'ın Iğdır mitinginde, "Ahmet Davutoğlu geldi ne değişti ki şimdi de Cumhurbaşkanı gelmiş. Niye gelmiş?" dediği iddiaasıyla gözaltına alınan Hüseyin Ali Karabağ, adliyede savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

"NİYE GELMİŞ?" SORUSU BAŞINA YAKTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın dün Zübeyde Hanım Bulvarı'nda yaptığı mitingi alan dışında izleyen 26 yaşındaki Hüseyin Ali Karabağ, bu sırada iddiaya göre "Ahmet Davutoğlu geldi ne değişti ki şimdide Cumhurbaşkanı gelmiş. Niye gelmiş?" dedi.

GÖZALTINA ALINDI

Bu sözleri üzerine polisler tarafından gözaltına alınan Karabağ, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Geceyi emniyete geçiren Hüseyin Ali Karabağ, bugün saat 12.30 sıralarında adliyeye sevk edildi.

MHP'LİLERDEN ALKIŞLI DESTEK

Iğdır Adliyesinin önünde MHP İl Başkanı Özcan Günsoy, MHP Iğdır Milletvekili adayları İsa Yaşar Tezel ve Sefer Karakoyunlu ile birçok partili Hüseyin Ali Karabağ'a alkışlarla destek verdi.

SERBEST BIRAKILDI

Hüseyin Ali Karabağ, adliyede savcıya verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı. Karabağ, kendisini bekleyenler tarafından sevinçle karşılandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı'na 'Niye Gelmiş' Diyen Genç Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (95)

  • SAFFET: Helal Olsun Mhpli kardeşlerime 209 4 Yanıtla
  • hakiki kürt.: TABİİKİ GÖZ ALTINA ALINACAK SAYGILI OLCAKSIN 6 160 Yanıtla
  • El kazim: Tayyipin sonu kötü olacak 49 75 Yanıtla
  • demli çay: Esedi eleştirenlerin ülkesinin geldiği son nokta çok manidar. Böyle sudan bahanelerle yapılan tutuklamalarla korku imparatorluğu kurulmak isteniyor. Zavallı akp li babam bile oğlum telefonda dikkatli konuş atarlar seni içeri diyor. Ama düşünemiyor bunlara bir daha oy vermeyeyim diyemiyor, hatta aklından bile geçiremiyor. Sanıyorki hırsızlar kaybederse ülke yanıp kül olacak. Yazık be... 14 93 Yanıtla
  • hdp: vay efendim diktatör olsa diktatör diyebilir misin diyenlere gelsin bu haber. 32 53 Yanıtla
  • LEVENT: Yeni Türkiye... 57 5 Yanıtla
  • WOSSS WOSSS: Kimbilir baska nededi.DURDUK YERE ALMAZLAR RAHAT OLUN.RAHAT DURUN 7 49 Yanıtla
  • Ruh adamı: Kula kulluk edene yazıklar olsun 51 1 Yanıtla
  • urfalı: reyıs istedıgı yere gıdebılir 6 41 Yanıtla
  • coban: Bu Erdoğan kendini iyice bişey zannetmeye. 7 hazirandan sonra inşallah başka parti gelirde şunlara adalet gosterilir 42 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement