Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika
Yerel

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

AK Parti Acıpayam İlçe Yönetimi ve belediye başkanı, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek amacıyla bağış yaptı.

25.07.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Acıpayam İlçe Yönetimi ve belediye başkanı, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmalarında destek amacıyla bağış yaptı.

AK Parti İlçe Başkanı İdris Oktay, il yönetim kurulu üyeleri ve Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ila Ziraat Bankası şubesine giderek, Başbakan Erdoğan'ın seçim kampanyası için bağışta bulundu.

Oktay, bağışın ardından yaptığı açıklamada, "Burada önemli olan paranın miktarı değil. İnsanların gönüllü olarak buraya kadar gelmeleri. Başbakanımız için ellerinden geleni kendi çabalarıyla yapmalarıdır. Başbakanımızın sevdalısı birçok insan var. Onlarda şu anda bizlerle birlikte.  Acıpayam olarak Başbakanımıza bir kez daha yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz" dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan da Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a sahip çıkmanın, oy vermenin, demokrasiye oy vermek olduğunu söyledi.

Ziraat Bankası önünde yapılan açıklamaların ardından partililer bağışlarını açılan hesap numarasına yatırdı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement