Cumhurbaşkanlığı Önünde Piknik Arbedesi! - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanlığı Önünde Piknik Arbedesi!

Cumhurbaşkanlığı Önünde Piknik Arbedesi!

Ak Saray'ın Cumhurbaşkanlığı'na devredilmesini protesto etmek için piknik bahanesiyle saraya gelen gençler polis tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.

22.06.2015 14:25  Güncelleme: 15:21

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde Başbakanlık hizmet binası olarak yapılan binanın Cumhurbaşkanlığı'na devredilmesi kararı protesto edilmek istendi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde piknik yapıp, top oynamak isteyen grup korumalar tarafından uzaklaştırıldı.

AK SARAY'A YÜRÜDÜLER

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde Başbakanlık hizmet binası olarak yapılan binanın Cumhurbaşkanlığı'na devredilmesi kararını ve 7 Haziran seçimlerinin ardından partiler arasındaki koalisyon görüşmelerini protesto etmek isteyen grup Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na yürüdü.

PİKNİK YAPMAK İSTEDİLER

Grubun önü polis ve Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından kesildi. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın halka açık olduğunu belirten grup, kapı girişinde piknik yapıp, top oynamak istediklerini iletti.

KORUMALAR ENGEL OLDU

Korumalar buna izin vermedi. Bunun üzerine grup yanlarında getirdikleri topu birbirlerine atıp top oynamaya başladı. Bunun üzerine eylemciler ile korumalar arasında gerginlik yaşandı. Bir eylemcinin fotoğraf çekmesi sırasında elindeki makineyi almaya çalışan bir koruma, basın dışında kimsenin çekim yapamayacağını söyledi. Eylemciler ve korumalar arasında zaman zaman ilginç diyaloglar yaşandı. Korumaların müdahalesiyle grup buradan uzaklaştırıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanlığı Önünde Piknik Arbedesi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (111)

  • 34...: Eşşek sudan gelinceye kadar bunları dövecen abi .bunlar vatana millete hayrı olmayan ateist yetişen gençler . 47 39 Yanıtla
  • Rahatsız: Hani halkın sarayıydı meee 19 28 Yanıtla
  • konya: ramazanda ne pikniği ulan.gezi zekalılar. 29 15 Yanıtla
  • ÜNYE,Lİ: Benim çocuk olacak orda,mùbarek gùnde piknikmiş hadi ordan kendine faydasızlar. 34 8 Yanıtla
  • Zulfu Yuksel: Yahu ne saray mis bee ..!.. Adam yapti , bitti ..!.. Orada da duruyor , alip cebine de goturmedi ..!.. Turkiye de hala batmadi ..! .. Dimdik ayakta ..!. Yapilmis , bitmis artik , var idi ise bir sorunun , yapilmadan once gidecektin piknige alip topunu arkadaslarini ..!.. Yemedi ya adam , orada duruyor iste ..!.. Diyanetin Mercedes I gibi , nedir bu yahu ..?.. Mal misiniz siz ..?.. 20 21 Yanıtla
  • haan: hamaclari piknik yapmak degil pislik yapmak 26 12 Yanıtla
  • mhp: gençlermiş sorsan çoğu öğrenci okuyup hizmet edecekken gezi Zekalılara hızmet etmeyı tercih edıyorlar.. böyle gençlik mi olur 16 20 Yanıtla
  • ecnebiler: vatan hainleri 23 12 Yanıtla
  • Vatandaş: Toplanmış yine 3 5 çapulçu gerizekalı eşkiya 29 5 Yanıtla
  • İçi boş gençlik: Yazık bu boş kafalı gezi gençlerine ... 24 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement