AK Parti İlçe Başkanı Huğlu Beyşehirlilere Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

AK Parti İlçe Başkanı Huğlu Beyşehirlilere Teşekkür Etti

AK Parti İlçe Başkanı Huğlu Beyşehirlilere Teşekkür Etti

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehirlilere teşekkür etti.

11.08.2014 12:44  Güncelleme: 12:55

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Nafiz Huğlu, Beyşehirli seçmene teşekkür etti.

Huğlu, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gazetecilere yaptığı değerlendirmede, öncelikle kendilerine bir kez daha sevinç ve zaferi yaşatan tüm Beyşehir halkına ve AK Partili gönüldaşlarına teşekkür ettiklerini söyledi.

Beyşehir'de, kesinleşmeyen sonuçlara göre yüzde 71'e yakın bir sonuç elde edildiğini vurgulayan Huğlu, "Elbette önemli bir sonuç. Beyşehir'de referandumları saymazsak, almış olduğumuz en yüksek oy oranı diyebiliriz. Dolayısıyla AK Parti kurulduğu günden bugüne kadar her seçimde bize bu mutluluğu sevinci yaşatan Beyşehirli hemşehrilerimize başbakanımız adına şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Beyşehir'de önemli bir gün yaşadıklarını dile getiren Huğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nde ilk defa cumhurun başkanını seçtiğini, bunun çok önemli bir siyasi olay olduğunu vurguladı. "Bugün tarih yazıldı" diye konuşan Huğlu, şu değerlendirmelere yer verdi:

"Bu tarihi yazan başta başbakanımız şimdi ise cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun yapmış olduğu anayasal değişikliğe bu millet olarak halk oylamasıyla yine bu halk destek vermiştir. Başbakanımızın projesidir, dolayısıyla önemli bir proje. Bir dönüm noktasıdır, artık vatandaş direk olarak cumhurbaşkanını seçmiş oldu." - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti İlçe Başkanı Huğlu Beyşehirlilere Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement