Cumhuriyet Koşusu İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Koşusu İçin Kayıtlar Başladı

Cumhuriyet Koşusu İçin Kayıtlar Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Cumhuriyet Koşusu kayıtları başladı.

02.10.2015 12:33

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Cumhuriyet Koşusu kayıtları başladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin, Cumhuriyetin Bayramı kutlamaları çerçevesinde bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu ve Çocuk Maratonu" için kayıtlar alınmaya başlandı. Başvuru işlemleri Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden veya İzmit merkezdeki SEKA Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM) masasından yapılıyor. Başvuru süresi 23 Ekim Cuma günü 17: 00'da sona erecek.

18 yaş üstü katılımcılar, kayıtlarını elektronik ortamda yaptıktan sonra göğüs numarası alabilecek. 18 yaş altı katılımcılar ise, kayıt işlemlerinde görünen Veli Muvafakatnamesi'ni doldurup Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Koşusu masasına teslim ettikten sonra göğüs numaralarını teslim alabilecek. 3 kilometre, 10 kilometre ve Çocuk Maratonu koşularına ait göğüs numaraları, 19-25 Ekim tarihleri arasında, mesai saatleri dahilinde, İzmit merkezdeki SEKASEM'de bulunan Maraton Koşusu masasından nüfus cüzdanı ile teslim alınacak.

Yarışmalarda ilk 10 dereceye giren koşucular, derecesine göre madalya ve para ödül ile desteklenecek. 10 kilometre koşusunda birinci gelene (bayan-erkek) 7 bin, 3 kilometre Halk Koşusu'nda birinci olanlara ise (bayan-erkek) bin TL ödül verilecek. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Koşusu İçin Kayıtlar Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement