Cumhuriyet Ortaokulu'nda Erdemli ve Başarılı Birey Projesi - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Ortaokulu'nda Erdemli ve Başarılı Birey Projesi

Cumhuriyet Ortaokulu\'nda Erdemli ve Başarılı Birey Projesi

Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi Cumhuriyet Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde yatan hastaları ziyaret etti.

18.02.2015 09:59

Adıyaman'ın Gölbaşı İlçesi Cumhuriyet Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

Gölbaşı Cumhuriyet Ortaokulu Rehber Öğretmeni Ahmet Küçük ve Koordinatör Öğretmen Mine Deniz koordinatörlüğünde Gölbaşı Devlet Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret ederek, onların moral ve motivasyonunu artırmak için hastalara karanfil verilip geçmiş olsun denilip acil şifalar dilendi.

Projenin amacının değerler eğitimi olduğunu belirten Okul Müdürü Adem Kördiş, "Son yıllarda toplumsal bir sorun olarak karşımıza çıkan genç nesillerdeki değer algısını olumlu yönde geliştirilmesi, bu değerlerin gençlerimiz arasında içselleştirilmesi ve yaşam biçimi haline getirilmesi amaçlanmıştır. Bu değerlerimizden birisi de hasta ziyaretidir. Peygamberimizin, hasta ziyaretinde bulunan kimse, ziyaretten dönünceye kadar cennet meyveleri arasındadır, hadisi şerifinden de hareketle insani ve dini bir değerimiz olan hasta ziyaretinin önemini öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerini sağlamak için bugün buradayız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Ortaokulu'nda Erdemli ve Başarılı Birey Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement