Cumhuriyet Ortaokulunda Okul Tanıtım Gezisi - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Ortaokulunda Okul Tanıtım Gezisi

Cumhuriyet Ortaokulunda Okul Tanıtım Gezisi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet Ortaokulunda okul tanıtım gezisi etkinlikleri kapsamında 5.6.7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik Tavşanlı Fen Lisesi ve IMKB Anadolu Lisesine gezi düzenlendi.

09.04.2015 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Cumhuriyet Ortaokulunda okul tanıtım gezisi etkinlikleri kapsamında 5.6.7 ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik Tavşanlı Fen Lisesi ve IMKB Anadolu Lisesine gezi düzenlendi.

Okul Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt, Rehber Öğretmen Kübra Yılmaz ve Türkçe Öğretmeni Yıldırım Gürakan nezaretinde 5,6,7ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen okul tanıtım gezisinde Tavşanlı Fen Lisesi ve IMKB Anadolu Lisesindeki eğitim faaliyetleri hakkında ayrıntılı bilgi sahibi oldular.

Okul Müdürü Bekir Sıtkı Özyurt, amaçlarının 5,6,7ve 8. sınıf öğrencilerine Ortaöğretim Kurumlarını tanıtarak öğrencilerin ortaöğretim kurumları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve TEOG sınavları sonrası tercih döneminde öğrencilerin daha sağlıklı bir tercih yapmalarına imkan sağlamak olduğunu belirtti.

Okul tanıtım gezilerine devam edileceğini ifade eden Müdür Özyurt, "Ziyaretimiz esnasında bizlerle yakından ilgilenen Anadolu Lisesi Müdürü Hamza Yaman'a, Edebiyat Öğretmeni Mehmet Uyanık ve Fen Lisesi Müdürü Ali Kılınç'a ve onların şahsında tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz."dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Ortaokulunda Okul Tanıtım Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement