Cunda Uygulama Otelinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları Çalıştayı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Cunda Uygulama Otelinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları Çalıştayı Yapıldı

Cunda Uygulama Otelinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları Çalıştayı Yapıldı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Destekleme ve Yetiştirme Kursları Çalıştayı’ Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Cunda Uygulama Oteli konferans salonunda gerçekleştirildi.

15.11.2015 13:49

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Destekleme ve Yetiştirme Kursları Çalıştayı' Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki Cunda Uygulama Oteli konferans salonunda gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'in yanı sıra İl Milli Eğitim Şube Müdürü Yusuf Yalçın'ın konuşmalarıyla başlayan çalıştayda Ayvalık İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erkin Kamacı, Cunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sadettin Sagit'in yanı sıra il ve ilçelerden gelen öğretmenler hazır bulundu.

Açılış töreni il Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'in çalıştay ile ilgili değerlendirmelerde bulunmasıyla sona erdi.

İki gün sürecek olan seminerde Balıkesir genelinde açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile ilgili mevzuat, öğrenci-öğretmen başvuruları, ders seçimi, öğretmen ek ders ücretleri, kazanım testleri temini, soru hazırlama, yaşanılan sorunların ve eksikliklerin tespiti gibi konular üzerinde çalışmaların yapılacağı da gelen bilgiler arasında. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cunda Uygulama Otelinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları Çalıştayı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement