Daçka, Volkswagen Arena'da CSKA'yı Ağırlıyor - Son Dakika
Spor

Daçka, Volkswagen Arena'da CSKA'yı Ağırlıyor

Daçka, Volkswagen Arena\'da CSKA\'yı Ağırlıyor

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Mahmuti, tüm basketbol severleri Volkswagen Arena'daki ilk maçlarında takıma destek vermeye çağırdı.

04.11.2015 13:48  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon ilk defa Turkish Airlines Euroleague'de mücadele eden Darüşşafaka Doğuş, Volkswagen Arena'da oynayacağı ilk maçında 5 Kasım 2015 Perşembe akşamı Rusya temsilcisi CSKA Moskova ile karşılaşacak. Euroleague'deki ilk üç maçından bir galibiyet iki mağlubiyetle ayrılan Daçka, Euroleague tarafından "Haftanın Maçı" (Game Of The Week) seçilen ve Türkiye saati ile 21.00'de başlayacak mücadelede ikinci galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Basketbol severleri Volkswagen Arena'ya çağıran Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti, maç öncesinde şu açıklamalarda bulundu: "Yeni salonumuz Volkswagen Arena'daki ilk maçımızı oynayacağız. Muhakkak ki bunun heyecanını herkes yaşıyor. Ancak heyecanımızı ve mücadele gücümüzü birleştirerek sahaya çıkmamız ve en iyi performansı ortaya koymamız lazım. Bu maçta bugüne kadar görmediğimiz bir seyirci desteği bekliyoruz. Aynı zamanda Avrupa'nın en formda takımına karşı oynayacağız. CSKA çok üst seviye oyunculardan kurulu bir takım. Her pozisyonda üç iyi oyuncuları var. Dolayısıyla çok fazla bireysel önlem almak yerine takım halinde üst düzey performans ortaya koymamız gerekiyor."

Darüşşafaka Doğuş'un yeni sezon transferlerinden Gürcu oyuncu Manuchar Markoishvili de Volkswagen Arena'daki ilk maçlarında galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi: "Yeni salonumuzu gerek renkleri gerek ambiyansıyla çok beğendim. Darüşşafaka Doğuş ve Türk basketbolu için önemli bir salon olacak. Bu salonun bizim silahımız olmasını ve seyircinin bizi desteklemesini bekliyorum. Bana gelince sahadaki birinci görevim takıma enerji katmak. Eğer savunmada üzerime düşeni yaparsam bunun verdiği özgüvenle hücumda da iyi bir şut yüzdesi yakalayabilirim. Ama önemli olan gücümün tamamını sahaya yansıtabilmek. CSKA Moskova'nın kadrosu tek tek bakıldığında Avrupa'nın en iyilerinden biri. Geçen yıl orada oynadım ve organizasyon olarak da çok farklı bir seviyedeler. Sahada bize maçı kazandıracak en önemli faktör, onlara kolay sayı şansı vermemek olacak. Eğer hücumlarını engelleyebilirsek maçı kazanma imkanımız olabilir."

Aileler ve çocuklar için konforlu bir basketbol izleme deneyimi

Maslak'taki UNIQ kompleksinde yer alan Volkswagen Arena, hem kolay ulaşılabilir konumu hem de yeme-içme ve kültür-sanat mekanları ile aynı komplekste yer alması nedeniyle İstanbul'daki basketbol severlere ve özellikle ailelere ve çocuklara alıştıklarından çok daha keyifli ve konforlu bir deneyim vadediyor.

Volkswagen Arena'nın içinde bulunduğu UNIQ, Maslak'ta, İstanbul'un ulaşıma kolay bir bölgesinde yer alıyor. Metro, otobüs gibi toplu taşıma araçlarına oldukça yakın olan Volkswagen Arena'ya ulaşım için birçok alternatif bulunuyor. Böylece iş çıkış saatlerinde bile maça yetişmek ve yine metro ile dönüş yapabilmek mümkün oluyor. Öte yandan Volkswagen Arena'ya otomobilleriyle gelenler UNIQ'in 1200 araç kapasiteli, ücretli otoparkından da faydalanabiliyor.



Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Daçka, Volkswagen Arena'da CSKA'yı Ağırlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement