Dağ'ı Yok Sayanlara En Münasip Ders Sandıkta Verilecek! - Son Dakika
Güncel

Dağ'ı Yok Sayanlara En Münasip Ders Sandıkta Verilecek!

Dağ\'ı Yok Sayanlara En Münasip Ders Sandıkta Verilecek!

'Bursa'nın hayırlı evladı' sloganı ile yürüten eski vali Dr. Kadir Koçdemir'i baba ocağı Orhaneli bağrına bastı.

25.04.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatandaşların büyük sevgisi ile karşılanan Koçdemir, 11 milletvekilinden birisini bile dağ yöresine layık görmeyen iktidar partisine en büyük dersin sandıkta 'münasip' şekilde verileceğini açıkladı.

KOÇDEMİR YİNE DERS VERDİ

Deneyimli devlet adamı yerel seçimlerde olduğu gibi yine farkını ortaya koymayı sürdürüyor. Ziyaretler kapsamında Orhaneli Belediyesi, AK Parti ve CHP İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Dr. Kadir Koçdemir, tansiyonun gittikçe yükselmeye başladığı seçim sürecinde örnek bir davranışta bulundu.

"11 VEKİLDEN BİRİSİNİ BURAYA LAYIK GÖRMEDİLER"

Memleketi Orhaneli ilçesi'nda ayak basılmadık yer bırakmayan MHP adayı Dr.Kadir Koçdemir, Karıncalı , Gümüşpınar ve Altıntaş Mahalleleri , Orhaneli Termik Santrali ve son olarak hükümet konağı önünde vatandaşlar bir araya gelen Dr.Koçdemir, vatandaşların sorunlarını dinleyerek, seçimlerle ilgili bilgi verdi.
İktidar partisinin 11, Milliyetçi Hareket Partisi'nin ise 2 milletvekili olduğunu hatırlatan Koçdemir, "Bu da demek oluyor ki Milliyetçi Hareket Partisi buradaki gücünün, canının yüzde 50'sini dağ yöresine verdi. Ama iktidar partisi daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimlerde de 11 tane milletvekilinin içinden 1 tanesini buraya layık göremedi" dedi.
Seçmenin kendisini hesaba katmayanların hesabını münasip bir şekilde göreceğini de kaydeden Koçdemir, "Biz siyasi partiler kendi aramızda konuşuruz. Seçmenimiz de oy verme günü sandığa gider. Kendisine yakışır şekilde oyunu verir ama bunu yaparken kendisini hesaba katmayan, kendisini tanımayanlarında hesabını münasip bir şekilde görür. 7 Haziran'da da aynı şekilde olacağını düşünüyorum. Bunu yapmak zorundayız. Çünkü artık dikkate alınmaya alınmaya çocuklarımız ve torunlarımız için boş bir Uludağ arkası bölgesi oluşmaya başladı. Bu gidişe dur demenin yolu siyasetten geçiyor. Bize, 'siz yoksunuz' diyene bizde 7 Haziran'da gerekli cevabı verelim diyorum."

BURSA'NIN "HAYIRLI EVLADI" OLMAYA TALİBİM

Siyasetin, hizmet etmenin bu sistemdeki en etkili yolu olduğunu belirten Kadir Koçdemir, "Biz, bu zamana kadar edindiğimiz tecrübeleri bu toprağın hizmetine sunmak istiyoruz. Bunu başarabilmek için sizin desteklerinizin çok büyük önemi var. Ben sizin evladınızım. Hani büyüklerimizin bir sözü var; Hayırlı evladım var neyleyim malı mülkü, hayırsız evladım var neyleyim malı mülkü. Ben Bursa'nın, Orhaneli'nin, dağ yöresinin hayırlı evladı olmaya talibim. İnşallah bu hayırlı evlat tek başına değil sizlerle birlikte, yarın çocuklarımızın, torunlarımızın göğsünü kabartarak anlatacağı yeni bir başlangıcı birlikte gerçekleştirecek ve o başlangıç için üzerine düşen gayreti, çabayı gösterecektir." Şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dağ'ı Yok Sayanlara En Münasip Ders Sandıkta Verilecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement