Dagc'in Kuruluşunun 37. Yılı - Son Dakika
Güncel

Dagc'in Kuruluşunun 37. Yılı

Dagc\'in Kuruluşunun 37. Yılı

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, cemiyetin kuruluşunun 37 yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.11.2016 15:17

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti (DAGC) Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, cemiyetin kuruluşunun 37 yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özsoy, mesajında, 24 Kasım 1979'da kurulan ve her geçen yıl büyüyen derneğin, bölgede yerel ve yaygın basında görev yapan basın çalışanlarını bünyesinde topladığını belirtti.

Cemiyetin, görev aldığı çatı örgütlerde mesleki sorunları, yerel ve ulusal platformlarda dile getirdiğini ifade eden Özsoy, mesajında şunları kaydetti:

"DAGC önderliği ve genel başkanlığında Bitlis'ten Iğdır'a kadar Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki 14 il Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu çatısı altında birlikte hareket etmektedirler. Türkiye'de önemli bir saygınlığa sahip olan DAGC, Türkiye'deki 81 il cemiyeti ve 8 Gazeteciler Federasyonu'nu çatısı altında toplayan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu'nun başkan vekilliği görevini de büyük bir saygınlıkla yürütmektedir. Kuruluşumuzdan günümüze kadar geçen sürede görev yapan başkanlarımızdan ebediyete kavuşan Mithat Turgutcan, Celal Kaçtıoğlu, Durdemir Bilirdönmez ile üye ve meslektaşlarımız, meslek büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bölgemizde ve kentimizde zor şartlar altında görev yapan gazeteci üyelerimiz ve meslektaşlarımıza sağlık ve esenlikler diliyoruz. DAGC'nin daha nice yıllara ulaşmasını, kuruluşumuzun 37. yılının camiamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dagc'in Kuruluşunun 37. Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement