Dağda Kaybolan Kadın Yaralı Olarak Bulundu - Son Dakika
Yerel

Dağda Kaybolan Kadın Yaralı Olarak Bulundu

Dağda Kaybolan Kadın Yaralı Olarak Bulundu

Aydın’nın Bozdoğan ilçesine bağlı Pınarlı köyünde sarmaşık toplamak için dağa giden ve ayağının kırılması üzerine mahsur kalan yaşlı kadın, Aydın Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

20.03.2014 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'nın Bozdoğan ilçesine bağlı Pınarlı köyünde sarmaşık toplamak için dağa giden ve ayağının kırılması üzerine mahsur kalan yaşlı kadın, Aydın Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri tarafından kurtarıldı.

Bozdoğan İlçesi'nin Pınarlı köyünde yaşayan 61 yaşındaki Müşerref Tufalıoğlu, dün akşam sarmaşık toplamak için dağa çıktı. Havanın kararması ile birlikte bir süre sonra yaşlı kadın yolunu kaybetti. İhbar üzerine hemen harekete geçen Aydın Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri civarda başlattıkları yoğun arama çalışmaları sonucunda yaşlı kadını sabah saat 9: 30'da ayağı kırılmış bir halde buldular.

Aydın Belediyesi İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri tarafından hemen ilk müdahalesi yapılan yaşlı kadın, hızlı bir şekilde hastaneye sevk edildi. Aydın Belediyesi İtfaiyesine bağlı ekiplerin hızlı ve titiz çalışmasının örnek bir hizmet olduğunu kaydeden Pınarlı köyü sakinleri, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na da gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkür ettiler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dağda Kaybolan Kadın Yaralı Olarak Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement