Daha Temiz Menderes İçin 27 Yeni Araç - Son Dakika
Yerel

Daha Temiz Menderes İçin 27 Yeni Araç

Daha Temiz Menderes İçin 27 Yeni Araç

İzmir’in Menderes ilçesinde, belediye tarafından alınan 27 yeni araç hizmete girdi.

11.03.2015 11:16

İzmir'in Menderes ilçesinde, belediye tarafından alınan 27 yeni araç hizmete girdi.

Menderes'in dört bir yanı yeni araçlarla köşe bucak temizleniyor. Menderes Belediyesi, daha temiz bir Menderes için 27 yeni aracı hizmete soktu. Üç fil, üç büyük süpürge aracı, 1 konteynır yıkama aracı, 19 çöp aracı ve 1 adet moloz aracının hizmete girmesiyle, ilçede de belediye ekipleri tarafından çalışmalar hızlandı. Menderes'in daha temiz olması için mücadele eden ekipler, 46 mahalleyi temizleyerek vatandaşların takdirini kazandı.

Daha temiz bir Menderes için çalıştıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "İlçemiz, yüzölçümü bakımından oldukça büyük. 46 mahallemizin her birine eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz. Bu çalışmaların en başında temizlik işleri geliyor. Temiz olmayan toplumların gelişmişliğinden bahsetmek olmaz. Bu bilinçle hareket ederek ilçemize yeni temizlik araçlarını kazandırdık. Artık ilçemizde yeni ve modern temizlik sistemleri kullanılıyor" dedi.

Çağdaş bir kent yaşamının temiz çevre ile mümkün olduğunu da ifade eden Başkan Soylu, "Yeni araçlarımız ile etkin, hızlı ve Menderes'e yaraşır hizmetleri hayata geçiriyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, her gün bütün mahallelerimizde temizlikleri gerçekleştiriyor. Yeni araçlarımızla birlikte bu çalışmalarımız daha da genişlemiş ve etkinleşmiş olacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daha Temiz Menderes İçin 27 Yeni Araç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement