Daikin Türkiye Üst Yöneticisi Önder Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Daikin Türkiye Üst Yöneticisi Önder Açıklaması

"Türkiye'nin liderlerden daha çok uzmanlara ihtiyacı var"

10.12.2014 16:09

Daikin Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Önder, Türkiye'nin asıl sorununun uzmanlık olduğunu belirterek, "Türkiye'nin liderlerden daha çok uzmanlara ihtiyacı var" dedi.

Daikin Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu öğrenci kulüpleri tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliği kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Önder, öğrencilere girişimcilik konusunda tavsiyelerde bulundu.

Girişimciliğin sadece yeni bir iş kurmak, işyeri açmak anlamına gelmediğini vurgulayan Önder, gençlere konularında uzmanlaşmalarını önerdi. Önder, şunları kaydetti:

"Türkiye'de hep liderliğin önemi ve nasıl lider olunabileceği anlatılıyor. Bu konuda yazılmış onlarca kitap var, sürekli liderliğin önemi vurgulanıyor. Ancak bizim derdimiz liderlik değil. Türkiye'nin asıl sorunu uzmanlık. Türkiye'nin liderlerden daha çok uzmanlara ihtiyacı var. Yurt dışında buna eksper diyorlar ve bu eksperler genel müdür kadar maaş alıyor, çünkü bunlar kilit adamlar, işi en iyi onlar biliyor."

Fırsatları görmek ve değerlendirebilmek için çok yönlü olunması gerektiğine işaret eden Önder, Türkiye, sektörler ve dünyadaki gelişmelerin yakından takip edilmesi tavsiyesinde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Daikin Türkiye Üst Yöneticisi Önder Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement