Daire Müdürlerinden Ördü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Daire Müdürlerinden Ördü'ye Ziyaret

Daire Müdürlerinden Ördü\'ye Ziyaret

Nevşehir’deki bazı kamu kuruluşlarının daire müdürleri Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanlığı görevine yeniden seçilen İsmail Ördü’yü ziyaret etti.

15.05.2014 09:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'deki bazı kamu kuruluşlarının daire müdürleri Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanlığı görevine yeniden seçilen İsmail Ördü'yü ziyaret etti.

Birliğin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan genel kurulu sonrasında yeniden başkanlığa seçilen İsmail Ördü'ye ziyaretler sürüyor. Son olarak Ördü'yü ziyaret eden İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Kaman, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdür V. Muammer Coşkun, Nevşehir Belediyesi ARGE Müdürü Mustafa Alevli, KOSGEP İl Müdür V. Esat Mahmut Beler, TSE Müdürü Erol Güneş, Türkiye İş Kurumu İl Müdürü İlhan Temel, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Turan Arık, Türkiye İstatistik Kurumu Bölge Müdürü Üzeyir Karakuş, İl Halk Sağlık Kurum Müdürü Dr. Mahmut Aydın, Nevşehir İl Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Atila Oğuz Boyalı, İl Telekom Müdürü Yavuz Yapar ve PTT Başmüdürü Bülent Uğurtepe Ördü'ye görevinde başarılar diledi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ördü, yeni dönemde de tüm kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daire Müdürlerinden Ördü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement