Daka'dan Aldığı Destekle Üretimini İki Katına Çıkardı - Son Dakika
Yerel

Daka'dan Aldığı Destekle Üretimini İki Katına Çıkardı

Daka\'dan Aldığı Destekle Üretimini İki Katına Çıkardı

Muş’un Malazgirt ilçesinde zirai tarım aletleri üretimi yapan Aziz Halifeoğlu, DAKA’dan aldığı hibe desteğiyle üretimini iki katına çıkarmayı başardı.

17.08.2016 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'un Malazgirt ilçesinde zirai tarım aletleri üretimi yapan Aziz Halifeoğlu, DAKA'dan aldığı hibe desteğiyle üretimini iki katına çıkarmayı başardı.

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Malazgirt Organize Sanayi Sitesi'nde zirai tarım aletleri üretimi yapan Sağlam Zirai ve Tarım Aletler Firmasına verdiği makine hibe desteğinin ardından firmanın üretim kapasitesi iki katına çıktı. Malazgirtli iş adamı Aziz Halifeoğlu, proje kapsamında DAKA yetkilileri İsmail Budanır ve Nurettin Polat'ı ağırladı. Aziz Halifeoğlu, "Bizlere her konuda desteklerini esirgemeyen Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı'na sonsuz teşekkürler sunarım. Bu benim DAKA'dan aldığım ikinci projem. DAKA bizlere 2009 yılından beri devamlı destek veriyor. Bizlerde DAKA'nın verdiği desteklerle işlerimizi daha çok büyüttük. Ben DAKA'nın 'zirai makine üretiminde rekabetçiliğin arttırılması ve teknolojik kapasitenin güçlendirilmesi' programı kapsamında aldığım hibe desteğiyle iş yerimin ve tarım aletleri üretimini iki katına çıkardım. Bu konuda bizlere desteklerini veren Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) yetkililerine teşekkürlerimi sunarım" diye konuştu.

DAKA yetkilileri İsmail Budanır ve Nurettin Polat, daha sonra firmanın çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daka'dan Aldığı Destekle Üretimini İki Katına Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement