Daka'dan Mali Destek Programı Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Daka'dan Mali Destek Programı Toplantısı

Daka\'dan Mali Destek Programı Toplantısı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Van’ın Gevaş ilçesinde Küçük Girişimciliğin Desteklenmesi Mali Destek Programı toplantısı düzenledi.

05.06.2015 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA), Van'ın Gevaş ilçesinde Küçük Girişimciliğin Desteklenmesi Mali Destek Programı toplantısı düzenledi.

Gevaş Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya çok sayıda bayan katıldı. DAKA Proje uzmanları İlker Toprak ve Rabia Yenigün, katılımcılara yönelik desteklemelerle ilgili bir sunum yaptı. Katılımcılara Küçük Girişimciliğin Desteklenmesi Mali Destek Programı 2015 yılı teklif çağrısı hakkında bilgiler veren DAKA Proje Uzmanı İlker Toprak; "Proje başvuruları 18 Ağustos 2015 saat 23.59'a kadar Kalkınma Ajansları Yönetim Sistemi (KAYS) üzerinden yapılmalı ve gönderilmelidir. Saat 23.59 itibarıyla sistem otomatik olarak kapanacak ve sonrasında herhangi bir değişiklik veya gönderim işlemi yapılamayacaktır. Projenin KAYS üzerinden alınan çıktısı, diğer belgelerle birlikte elden 25 Ağustos 2015 saat 17.00'ye kadar DAKA'ya teslim edilmelidir" dedi.

Düzenlenen toplantı karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Daka'dan Mali Destek Programı Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement