Dalaman'da 29 Ekim Kutlamaları Başladı - Son Dakika
Güncel

Dalaman'da 29 Ekim Kutlamaları Başladı

Dalaman\'da 29 Ekim Kutlamaları Başladı

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları törenle başladı.

24.10.2016 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları törenle başladı. Ardından gerçekleşen kortej yürüyüşüne 7'den 70'e yüzlerce vatandaş katıldı.

Dalaman Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için düzenlenen ve 5 gün sürecek olan etkinlikler, Cumhuriyet Meydanı'ndaki programla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Garnizon Komutanı Deniz Pilot Albay Okan Mumcu, Dalaman Belediye Başkanı CHP'li Muhammet Şaşmaz, CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Emre Altan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çerbaş, Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Haşim Kafalı, kurum Müdürleri, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar törene katıldı.

Konuşma yapan Başkan Şaşmaz, "Beş sürecek olan etkinliğimizde Cumhuriyet Koşusu, Plaj Voleybol Turnuvası ve bisiklet yarışı düzenlenecek. Çocuklarımız için değişik etkinliklerin yer alacağı kutlamalarda, her gece farklı bir konser olacak. Konser alanımızda belediyemizce değişik ikramlar yapılacak. Son gün yani 29 Ekim'de Mümin Sarıkaya'nın vereceği final konseriyle son bulacak. Ben şimdiden tüm yöre halkımızın bayramını en içten duygularımla kutluyor, katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Şaşmaz'ın konuşması folklor gösterisi devamında ise 7'den 70'e yüzlercçe kişinin katılımıyla kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, "Cumhuriyet Bayramımız 15 Temmuz sonrasında, daha da büyük bir coşku kazandı. Ben herkesin Cumhuriyet'e sahip çıkmasını, canı gönülden istiyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dalaman'da 29 Ekim Kutlamaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement