Dalaman'da Bisiklet ve Deniz Festivali Düzenleniyor - Son Dakika
Yerel

Dalaman'da Bisiklet ve Deniz Festivali Düzenleniyor

Dalaman\'da Bisiklet ve Deniz Festivali Düzenleniyor

Dalaman Kent Konseyi tarafından düzenlenecek ‘Bisiklet ve Deniz Festivali’nin 30 Nisan-3 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

05.02.2015 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman Kent Konseyi tarafından düzenlenecek 'Bisiklet ve Deniz Festivali'nin 30 Nisan-3 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Festivalin, Dalaman Belediyesi'nin maddi katkıları ve Kent Konseyi Başkanlığı ile Dalaman Bisiklet Derneği'nin ortaklaşa çalışmaları ile yapılacağı bildirildi.

Yapılan toplantıya Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, Malmüdürü Ekrem Atar, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ergün Akdeniz DHMİ'den Reşat Bakırcı, İlçe Jandarma Komutanlığından Jan. Asb. Kd.Başçavuş Aygün Kayapınar, Kent Konseyi Üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Özpolat; "Bisiklet Festivalinin İlçemizin tanıtımı için çok faydalı olup, bundan sonraki yıllarda da devamlılığının sağlanabilir" Dalaman Bisiklet Derneği Başkanı Bülent Özel ise, daha önce başka yerlerde yapılan bisiklet festivalleri ile ilgili sinevizyon gösterisinin tanıtımını yaptıktan sonra festivalde giyilecek formaların tanıtımını yaptı ve çeşitli bilgiler verdi. Basın ve yayın yolu ile festivale katılacak olan sporculara iletişim konularını, festivalin 30 Nisan 2015 tarihinde başlayıp, 3 Mayıs 2015 Pazar Günü sona ermesi planlandı.

Festivalin Dalaman Belediyesi'nin maddi katkıları ve Kent Konseyi Başkanlığı ile Dalaman Bisiklet Derneği'nin ortaklaşa çalışmaları ile yapılacağı bildirilirken; Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ; "Bu festivalin üçlü protokol çerçevesinde düzenleneceği, Belediye olarak her türlü yardım yapmağa hazırız" dedi.

Dalaman Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Süleyman Şahin ise; "Dalaman'ın modernleşebilmesi, gelişmesi ve markalaşması için Dalaman'da mevcut diğer kurum ve kuruluşlarında sosyal sorumluluklarını yerine getirmeleri için bisiklet festivalinin yapılması gerektiğini ifade etti. Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz; "Şu anda yollarımızda ağaçlandırma çalışması ve aralarda çiçeklendirme çalışması yapmaktayız, ileriki zamanda uygun olan yerlerde bisiklet yoları da yapacağız. Ayrıca Belediyemiz tarafından çıkarılan aylık Yeşil Elmas faaliyet bülteni ile Sarsala isminin sporculara ait formaların üzerinde birleştirilerek reklamını sağlayacağız, Sarsala da konaklayacak olan sporcuların belediyemiz ve jandarma tarafından can ve mal güvenliğini de sağlayacağız" dedi.

Bisiklet ve Deniz Festivali Komisyonunda ise, Dalaman Meslek Yüksek Okulu Temsilcisi Öğretim görevlisi Nuray Ayhan, Kent Konseyi Genel Sekreteri Fatih Özpolat, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yeter Eraslan, Söğütlüyurt Mahallesi Muhtarı Bülent Demirtaş ile Merkez Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Yaman komisyon üyesi olarak görev aldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman'da Bisiklet ve Deniz Festivali Düzenleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement