Damda Yatarken Tabancayla Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Damda Yatarken Tabancayla Öldürüldü

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde inşaatlarda çalışan 22 yaşındaki Mehmet Nas, aşırı sıcaklar nedeniyle gece yattığı damdaki yatağında, tabancayla öldürüldü.

24.06.2015 15:16

Mardin'in Kızıltepe İlçesi'nde inşaatlarda  çalışan 22 yaşındaki Mehmet Nas, aşırı sıcaklar nedeniyle gece yattığı damdaki yatağında, tabancayla öldürüldü.

Kızıltepe İlçesi Mezopotamya Mahallesi, Esenler Yolu Caddesi'nde eşi ve 2 çocuğu ile birlikte yaşayan Mehmet Nas, bugün saat 07.00 sıralarında damdaki yatağında tabanca ile vuralarak öldürülmüş olarak bulundu. İnşaat ustası olan Nas'ın 2 ay önce bu eve taşındığı ve kimseyle herhangi bir husumeti olmadığı belirtildi.

Eşi ve çocukları evin içinde yatan Nas, iddiaya göre dün gece uyumak için damdaki yatağına gittiği, ancak eşinin sabah saat 07.00'da onu kaldırmak için çıktığında, kanlar içinde bulduğu belirtildi. Eşinin feryat etmesi üzerine komşularının haber verdiği polis ekipleri, olay yerine gelerek inceleme başlattı. Nas'ın cesedi önce Kızıltepe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Buradaki ön otopsinin ardından Nas'ın cesedi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. - Mardin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Damda Yatarken Tabancayla Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement