Kaçak Darbeciler, Maden Ocağında Görüldü; Özel Kuvvetler Bölgeye İndi - Son Dakika
Güncel

Kaçak Darbeciler, Maden Ocağında Görüldü; Özel Kuvvetler Bölgeye İndi

Kaçak Darbeciler, Maden Ocağında Görüldü; Özel Kuvvetler Bölgeye İndi

15 Temmuz gecesi Erdoğan'a Marmaris'te saldırı düzenledikten sonra kaçan 11 darbeci asker Ula'da kapalı bir maden ocağında görüldü. İhbar üzerine bölgeye özel kuvvetler indi.

29.07.2016 15:33  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 15 Temmuz gecesi Marmaris'te saldırı düzenledikten sonra kaçan 11 darbeci asker Ula ilçesi kırsalında kapalı bir maden ocağında görüldü. Bölgeye operasyon düzenleyen Özel Kuvvetler, darbeci askerlerin izini sürüyor.

İHBAR SONRASI ÖZEL KUVVETLER BÖLGEYE İNDİ

Ula ilçesine bağlı Çörüş Mahallesi Sarıdüz mevkiinde kapalı bir maden ocağı etrafında darbeci askerlerin görüldüğü ihbarı üzerine bölgeye helikopterle özel kuvvetlere bağlı birlikler indirildi.

OPERASYON SÜRÜYOR

Eski maden ocağı bölgesini saran askerler bölgede arama tarama çalışması yaptı. Ancak darbeci askerlerin izine rastlanmadı. Bölgede başlatılan operasyon hala devam ediyor.

KÖYLÜ KADIN İKİ KİŞİDEN ŞÜPHELENMİŞ

Öte yandan, bölgedeki köylüler Sarıdüz mevkiinde silah sesleri duyduklarını söylediler. Karacalan mevkiinde bir kadın ise beyaz tişörtlü ve asker görünümlü iki kişinin evin önündeki çeşmeden su doldurduğunu, kendilerine "kimsiniz" diye sorduğunda ise operasyona geldik dediklerini ifade etti.

11 darbeci askerin yakalanması için bölgede operasyonlar geniş çaplı devam ediyor. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaçak Darbeciler, Maden Ocağında Görüldü; Özel Kuvvetler Bölgeye İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement