Darbeye Karşı Birlik Mesajı Verdiler - Son Dakika
Yerel

Darbeye Karşı Birlik Mesajı Verdiler

Darbeye Karşı Birlik Mesajı Verdiler

Adıyaman’da Sincik ilçesinde ilçe protokolü, STK’lar ve vatandaşlar İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde toplanarak birlik beraberlik mesajı verdi.

17.07.2016 19:28

Adıyaman'da Sincik ilçesinde ilçe protokolü, STK'lar ve vatandaşlar İlçe Jandarma Komutanlığı bahçesinde toplanarak birlik beraberlik mesajı verdi.

Sincik ilçe merkezinde toplanan vatandaşlar İlçe Garnizon Komutan Vekili Jandarma Başçavuş Şevket Başer tarafından ilçe Jandarma Komutanlığına davet edildi. Davet üzerine Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, İlçe Emniyet Amiri Fatih Dülgeroğlu, AK Parti Sincik İlçe Başkanı Şevket Öksüz, kurum amirleri, STK temsilcileri ve meydanda toplanan vatandaşlar İlçe Jandarma Komutanlığına gitti. Jandarma komutanlığı nizamiyesinde görevli askerler ve köy korucuları tarafından karşılana ilçe protokolü ve vatandaşlar komutanlık bahçesinde bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdiler.

Burada konuşan Sincik Kaymakamı Zafer Sağ, "Güvenlik güçlerimizin içerisine sızarak ülkemizde darbe girişiminde bulunan ihanet çetesi yargı önüne çıkartılarak gereken ceza verilecektir. Vazife başında şehit olan güvenlik göçlerimiz ve darbe girişine karşı direnirken şehit olan vatandaşlarımız oldu, Allah rahmet eylesin. Tabi bunlar üzücü olaylar ama diğer taraftan da sevindirici bir tarafı varki milletimizin sağ duyusu ile diğer kolluk kuvvetlerimizin gayretiyle bu darbe girişimi çok kısa bir sürede bertaraf edilmiş oldu. Dün akşam da Sincik olarak burada güzel bir heyecanınız vardı, ülkemize milletimize ve demokrasiye sahip çıktınız, bu heyecandan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bu sorunlarımız sıkıntılarımız atlatılır önümüzdeki aydınlık günlere çok hızlı bir şekilde kavuşuruz. Buradaki Asker kardeşlerimiz her biri bir ananın kuzusu, birinin kardeşi abisidir, bizden birileri ve bu vatanın evlatlarıdır. Aynı şekilde emniyet göçlerimiz ve korucularımızda bizlerin asayişi, güvenliği için var. Yüz binlerce askerimiz var, belki içlerinde bazıları hainliğe düşmüş olabilir ama bu bütün kurumları bağlamaz. Suçu olan sonuna kadar cezasını çekecek ama mason olanları bağrımıza basmalıyız. hepinize saygılar sunuyorum, birlik beraberliğimizin daim olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darbeye Karşı Birlik Mesajı Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement