Darıca'da 12 Bin Şişe Kaçak Şarap İmha Edildi - Son Dakika
Güncel

Darıca'da 12 Bin Şişe Kaçak Şarap İmha Edildi

Darıca\'da 12 Bin Şişe Kaçak Şarap İmha Edildi

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde 2012’de bir villanın mahzeninde ele geçirilen bandrolsüz 12 bin 700 şişe şarap, 2 yıl süren yargı sürecinin ardından imha edildi.

25.11.2014 15:15

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 2012'de bir villanın mahzeninde ele geçirilen bandrolsüz 12 bin 700 şişe şarap, 2 yıl süren yargı sürecinin ardından imha edildi.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Mart 2012'de bir ihbarı değerlendiren İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, bir villanın bodrum katında 12 bin 700 şişe bandrolsüz şarap ele geçirmişti. Ele geçirilen şaraplar hakkında Gebze 1. Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan ve 2 yıl süren dava dün sonuçlandı. Davada, ürünlerin imha edilmesi kararının çıkması sonrasında 12 bin 700 şişe bandrolsüz şarap, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü ekipleri nezaretinde şişeleri kırılarak imha edildi.

Konuyla alakalı olarak Darıca İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İbrahim Irmak'ın yaptığı yazı açıklamada, "Tüm vatandaşlarımızın her türlü yiyecek, içecek üretim, satış faaliyetlerinde mevzuat dışına taşmadan yasalar çerçevesinde işlemlerini yapmaları, aksi takdirde ağır yasal yaptırımlarla karşı karşıya kalınacağının bilinmesi hususunu kamuoyuna saygılarımızla duyururuz" denildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Darıca'da 12 Bin Şişe Kaçak Şarap İmha Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement