Darüşşafaka'ya Türkiye İç Denetim Enstitüsü'nden iki ödül! - Son Dakika
Güncel

Darüşşafaka'ya Türkiye İç Denetim Enstitüsü'nden iki ödül!

İç Denetim Farkındalık Ödülleri 20 Mayıs tarihinde Feriye Lokantası'nda yapılan bir törenle sahiplerine takdim edildi.

30.05.2015 17:26

İç Denetim Farkındalık Ödülleri 20 Mayıs tarihinde Feriye Lokantası'nda yapılan bir törenle sahiplerine takdim edildi. Törende Darüşşafaka Cemiyeti iki ayrı kategoride ödüllendirildi.

Darüşşafaka Cemiyeti, iç denetim farkındalığının kurum içinde geliştirilmesi amacıyla Darüşşafaka Lisesi öğrencisi Mete Arslan'ın yapımcı ve yönetmenliğini yaptığı, Cemiyet Yönetim Kurulu Başkanı Talha Çamaş'ın 8 Mayıs'ta bir mesajla bütün çalışanlara yolladığı video ile "Kurumsal Farkındalık" kategorisinde ödüle layık görüldü. Darüşşafaka Cemiyeti, "Ülkemizdeki iç denetim faaliyetlerinin tanıtımı ve yaygınlaşmasına sağladığı destek nedeniyle" bu kategoride ödül alan tek sivil toplum kuruluşu oldu.

Cemiyet İç Denetim Müdürü Ethem Yenigün ise, üniversite öğrencileri için hazırladığı "Kampüsten Geleceğe: Kariyerimi Şekillendirirken İç Denetim" isimli yayını ile "Bireysel Farkındalık" kategorisinde ödül almaya hak kazandı.

Darüşşafaka 152 yıldır eğitimle yaşamları değiştiriyor

Darüşşafaka Cemiyeti, 1863 yılından beri "eğitimde fırsat eşitliği" misyonuyla varlığını sürdürüyor. Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz ve başarılı çocuklarımıza kaliteli ve çağdaş eğitim olanağı tanıyor ve onların düşünen, sorgulayan, çevrelerine ve ülkelerine karşı sorumlu, aydın bireyler olarak hayata atılmalarını sağlıyor. Bugün Türkiye'nin dört bir köşesinden, sınavla seçilen 1.000'e yakın çocuğumuz, Darüşşafaka'da ortaokul 1. sınıftan liseyi bitirinceye kadar tam burslu, yatılı ve İngilizce eğitim görüyor. Darüşşafaka Cemiyeti bir sivil toplum kuruluşu olarak kurulduğu günden bu yana, hayırsever kişi, kurum ve kuruluşların bağışlarıyla varlığını sürdürüyor. Darüşşafaka öğrencilerinin eğitim, barınma, beslenme, kıyafet, sağlık, kitap, kültürel aktiviteler, cep harçlığı gibi yaşam giderleri ve aynı zamanda üniversite eğitimini sürdüren Darüşşafaka mezunlarına sağlanan burslar da dahil olmak üzere tüm giderler, hayırseverlerin, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden kurum ve şirketlerin destekleriyle karşılanıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Darüşşafaka'ya Türkiye İç Denetim Enstitüsü'nden iki ödül! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement