Davutoğlu: "O Sloganlara Sessiz Kalan, Hatta Arka Çıkan Disk Yöneticilerini de Kınıyorum" - Son Dakika
Politika

Davutoğlu: "O Sloganlara Sessiz Kalan, Hatta Arka Çıkan Disk Yöneticilerini de Kınıyorum"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : AK Parti Erzincan İl Danışma Meclisi Toplantısı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamaları ERZİNCAN - Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Erzincan İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşma yaptı.

13.02.2016 18:18

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

AK Parti Erzincan İl Danışma Meclisi Toplantısı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamaları ERZİNCAN - Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Erzincan İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşma yaptı.

Başbakan Davutoğlu: "(DİSK Genel Kurulu'ndaki sloganlar) Çalışma ve sosyal güvenlik alanında Cumhuriyet tarihinin en büyük adımları, devrim niteliğinde reformlar Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı döneminde 13 yıllık AK Parti iktidarında atıldı. Yapılamaz denilen uygulamalar, yasalar bizim dönemimizde yapıldı, geçildi. O genel kurula da bu sebeple bizzat bakanımız gitti, davet edildi. Ama utanmadan, sıkılmadan Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize yönelik seviyesiz ve alçakça sloganlar atıldı. Bunu en sert şekilde kınıyorum. O sloganlara sessiz kalan, hatta arka çıkan DİSK yöneticilerini de kınıyorum."

Davutoğlu: "O Sloganlara Sessiz Kalan, Hatta Arka Çıkan Disk Yöneticilerini de Kınıyorum"
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Davutoğlu: 'O Sloganlara Sessiz Kalan, Hatta Arka Çıkan Disk Yöneticilerini de Kınıyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement