Silopi Milli Eğitim Müdürü Dayanan, Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Silopi Milli Eğitim Müdürü Dayanan, Okulları Ziyaret Etti

Şırnak'ın Silopi Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, yeni eğitim ve öğretim yılı nedeni ile okullarda ziyaretlerde bulundu.

15.09.2014 14:37  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan, yeni eğitim ve öğretim yılı nedeni ile okullarda ziyaretlerde bulundu.

Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması ile beraber Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çalışma başlatıldı. Okulları tek tek ziyaret eden Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan okul müdürleri ile okulların sıkıntılarını ve sorunları hakkında kısaca bilgi aldı. Ziyaret sonrası kısa bir açıklamada bulunan Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dayanan kentte bulunan okulların tamamın eğitim ve öğretime fiziki olarak hazır olduğunu söyledi. Dayanan, "Yeni eğitim ve öğretim dönemi tüm öğrencilerimize ve öğrenci velilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bu yeni dönemde okulların varsa sorunları okul müdürleri ile görüşmek için ziyaretlerde bulunduk. Okullarımızın tamamı fiziki olarak eğitime ve öğretime hazır durumdadır. Silopi'de 40 bine yakın öğrenci bugün eğitimlerine başladılar. Şuanda bin 153 öğretmenimiz vardır. Öğretmen sıkıntımız var ama 400'e yakın atama ve 300 civarında ücretli öğretmen alımları olacaktır. Bununla ilgili öğretmen açığı en kısa zamanda sonra ereceğini umut ediyoruz. Bununla beraber yapımı devam eden okul inşaatlarımız var. Şu anda İmam Hatip Lisesi Anadolu ve ilk-orta öğretim okulların inşaatları devam ediyor. Bunlar sona erdikten eğitim ve öğretim alanında büyük rahatlıklar yaşanacaktır" dedi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi Milli Eğitim Müdürü Dayanan, Okulları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement