DB Belediyespor Galibiyete Şartlandı - Son Dakika
Spor

DB Belediyespor Galibiyete Şartlandı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor sahasında oynayacağı Kahramanmaraş Belediyespor maçına kitlendi.

28.11.2014 22:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Pazar günü sahasında oynayacağı Kahramanmaraş Belediyespor maçı için galibiyete şartlandı.

Teknik Direktör Coşkun Demirbakan nezaretinde ki idmanlarının büyük bir bölümünü tamamlayan Yeşil – Kırmızılı futbolcular ve teknik heyet maça galibiyet parolasıyla çıkacak.

Ligdeki kötü gidişatlarını durdurabilmek için sahalarında oynayacakları Kahramanmaraş Belediyespor maçını kazanmak istiyorlar. Teknik Direktör Coşkun Demirbakan yaptığı açıklamada, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak artık geriye dönük değil de, hep ileriye dönük olarak düşüneceğiz. Şimdi önümüzde Pazar günü sahamızda oynayacağımız maç var. Rakibimiz kim olursa olsun, biz sahaya galibiyet için çıkacağız. Bunu da gerçekleştirmek için büyük çaba sarf edeceğiz. Hem saha hem de taraftar avantajını arkamıza alıp sahada daha güçleneceğiz. Takımıma güveniyorum. Rakibimizi yenecek güce de sahip olduğumuzu göstereceğiz. Tek alternatifimiz ve seçeneğimiz galibiyettir" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor DB Belediyespor Galibiyete Şartlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement