DEDAŞ'tan Çıkarılan İşçiler Eylem Yaptı - Son Dakika
Yerel

DEDAŞ'tan Çıkarılan İşçiler Eylem Yaptı

DEDAŞ\'tan Çıkarılan İşçiler Eylem Yaptı

DEDAŞ Batman İl Müdürklüğünde görevlerine son verilen işçiler, eylem yaptı.

26.04.2015 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşten çıkarılan işçiler oturma eylemi yaptı

DEDAŞ'ta taşeron olarak çalışan 39 işçi, işten çıkarıldıklarını iddia ederek DEDAŞ önünde oturma eylemi yaptı.

DEDAŞ'ta taşeron olarak elektrik arıza, kaçak, açma ve kesme elemanı olarak çalışan yaklaşık 39 işçi, işçi fazlalığı gerekçesiyle kendilerine verilen dilekçeyle işten çıkarıldıklarını iddia ederek İl Müdürlüğü önünde eylem gerçekleştirdi.

Sloganlarla kurum önüne kadar yürüyen işçilere TES-İŞ, Diyarbakır 1 No.lu Şube Başkanı Ali Öncü, işçilerin haklarını sonuna kadar arayacaklarını söyledi.

İşçiler yaptıkları basın açıklaması sonrası oturma eylemi yaparken, eylemlerine devam edeceklerini belirttiler. Eyleme muhtarlar ve bazı STK temsilcileri destek verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DEDAŞ'tan Çıkarılan İşçiler Eylem Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Vedat ŞÜLEN: 39 kişi'yi aynı babadan kardeş yaptınız, aynı günde doğurdunuz, aynı anda iş feshini verdiniz. . tarih sizi ve sizin gibileri hiçbir zaman af etmeyecektir. . bizlere analiz edilmemiş, başından buyruk kelimeler ile süslenmiş cümleler ile değil somut bilgi ve belgeler ile gelin. . direnişimiz ve kararlılığımız hiçbir zaman dedaş'a boyun eğmedi, eğmeyecek. . 1 0 Yanıtla
  • gökhan kaynak: verdikleri iş fesihinde 210 kişiye ihtiyaç kalmamıştır diye bir yazı yazılmış koskoca holding böyle bir bahane size yakışmıyor bize olumlu bir sebep gösterin zorumuza giden bu. 0 0 Yanıtla
  • Gokhan kaynak: Biz hakkimizi istiyoruz sonuna kadar direnecegiz 0 0 Yanıtla

Advertisement