Dede ve Torununun Gözyaşları - Son Dakika
Yerel

Dede ve Torununun Gözyaşları

Dede ve Torununun Gözyaşları

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çat beldesinde, 13 yaşında yakalandığı bir hastalık sonrasında yürüyemeyen 20 yaşındaki Gülsüm Arık isimli genç kız kendisine hediye edilen akülü tekerlekli sandalye ile adeta hayata yeniden bağlandı.

18.03.2014 17:47

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Çat beldesinde, 13 yaşında yakalandığı bir hastalık sonrasında yürüyemeyen 20 yaşındaki Gülsüm Arık isimli genç kız kendisine hediye edilen akülü tekerlekli sandalye ile adeta hayata yeniden bağlandı. Yıllar sonra hayaline kavuşan genç kız, dedesi ile birlikte mutluluk gözyaşları döktü.

7 yıldır yürüyemeyen Gülsüm Arık isimli genç kız, kendisine bir akülü araba alınması için bir süre önce Çat Belediye Başkanı Kamil Duru'dan istekte bulundu. Genç kızın bu isteğini hayırsever işadamı Muzaffer Leblebici'ye ileten belediye başkanı Duru, işadamının bu talebi yerine getireceğini belirtmesi üzerine genç kız için sürpriz hazırladı.

Çat Kültür Merkezsi'nde bir program düzenleyen ve programa genç kızı da davet eden belediye başkanı Duru, burada akülü tekerlekli arabayı genç kıza teslim etti. Programa dedeleri ile birlikte katılan Gülsüm Arık, arabasına kavuştuğu sırada dedesi ile birlikte mutluluk gözyaşları dökerken salonda da duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

Çat Belediye Başkanı Kamil duru burada yaptığı açıklamada: "Gülsüm Arık isimli kızımız bundan yaklaşık 7-8 yıl önce yakalanmış olduğu bir hastalık sonrasında yürüyememe hastalığına yakalanmıştı. Bizlerde bu genç kızımızın yeniden hayata bağlanması için bir çalışma içerisine girdik. İlimizde cip üretimi faaliyetin de bulunan Apak Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Lebelebici'ye beye ben bu durumu anlatım. Kendisi de gerçekten son derece duyarlı bir davranış göstererek kızımıza güzel bir sürpriz yaşatarak akülü tekerlekli sandalye hediye etmiştir. Kendilerine ve tüm çalışanlarına bu duyarlı davranışlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum"dedi.

Apak Pazarlama Genel Müdürü Serdar Erdoğan ise kendilerinin böylesine bir güzel, hayırlı bir işin içinde oldukları için son derece mutlu olduklarını kaydederken: "Bizler de kardeşimiz Gülsüm'e bir sevinç yaşatmışsak ne mutlu bizlere, bizlere bu yardım için vesile olan Çat Belediye Başkanımız Kamil Duru'ya teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Çat Belediye Başkanı Kamil Duru daha sonra ise Apak Pazarlama Genel Müdürü Serdar Erdoğan'a bir teşekkür plaketi takdim etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dede ve Torununun Gözyaşları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement