Defne Yalnız, 60'ıncı Yılını Büyükçekmece'de Kutluyor - Son Dakika
Magazin

Defne Yalnız, 60'ıncı Yılını Büyükçekmece'de Kutluyor

Defne Yalnız, 60\'ıncı Yılını Büyükçekmece\'de Kutluyor

Türkiye’nin sevilen tiyatro ve sinema sanatçılarından Defne Yalnız, sanatta 60’ıncı yılını Büyükçekmece’de sahneleyeceği "Nice Yıllara" tiyatro oyunu ile kutlayacak.

24.02.2015 11:37

Türkiye'nin sevilen tiyatro ve sinema sanatçılarından Defne Yalnız, sanatta 60'ıncı yılını Büyükçekmece'de sahneleyeceği "Nice Yıllara" tiyatro oyunu ile kutlayacak.

"Ustalara Saygı Gecesi" kapsamında, Türkiye'nin usta sanatçılarını ağırlamayı sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, bu kez sanatta 60 yılı geride bırakan Defne Yalnız'ı Büyükçekmecelilerle buluşturuyor.

Defne Yalnız, "Nice Yıllara" isimli tiyatro oyununu 25 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'da Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi, Bedia Muvahhit Gösteri Salonu'nda sahneleyecek. Sanatçının 60'ıncı yılı kutlama etkinlikleri kapsamında ki programda Yalnız'ın sanat yaşamından kesitlere de yer verilecek.

"ÇİFTE MUTLULUK YAŞIYORUZ"

Defne Yalnız'ın Türkiye'nin önemli sanatçılarından bir tanesi olduğunun altını çizen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Büyükçekmece Belediyesi olarak sanata ve kültüre verdiğimiz önem ortadadır. Ülkemizin kültür ve sanat yaşamına damga vuran usta sanatçıları hayattayken onurlandıran ve hak ettikleri değeri kendilerine veren bir belediyeyiz. "Ustalara Saygı Gecesi" adı altında ülkemizin sanat yaşamına uzun yıllar emek veren değerli sanatçılarımızı ağırlıyoruz. Bu kez konuğumuz sanata 60 yılını vermiş olan Defne Yalnız olacak. Hem 60'ıncı yılını birlikte kutlamanın, hem de büyük bir sanatçıyı Büyükçekmecelilerle buluşturmanın mutluluğunu birlikte yaşıyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Defne Yalnız, 60'ıncı Yılını Büyükçekmece'de Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yase: bu kadını çok seviyorum çok tatlı ve iyi bir insan 0 0 Yanıtla

Advertisement