Deli Aşk" Filminin Galası Mersin ve Adana'da Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Deli Aşk" Filminin Galası Mersin ve Adana'da Yapıldı

"Deli Aşk" filminin galası Mersin ve Adana'da yapıldı Ekrem isimli Maraş dondurmacısının sevdiği kızın kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu eden "Deli Aşk" filminin galası, Adana ve Mersin'de gerçekleştirildiADANA - "Deli Aşk" isimli komedi filminin galası Adana...

20.03.2017 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Deli Aşk" filminin galası Mersin ve Adana'da yapıldı

Ekrem isimli Maraş dondurmacısının sevdiği kızın kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları konu eden "Deli Aşk" filminin galası, Adana ve Mersin'de gerçekleştirildi

ADANA - "Deli Aşk" isimli komedi filminin galası Adana ve Mersin'de yapıldı.

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz'ın yapımcılığını, Murat Dündar ile Murat Emre Kaman'ın yönetmenliğini yaptığı filmin oyuncuları, her iki kentteki sinema salonlarında izleyicileriyle buluştu. Sanatçılar, izleyicilerle öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.

Filmin başrol oyuncusu Emrah Kaman, filmde Maraş dondurmacısı Ekrem'i canlandırdığını belirterek, "Sevdiği kızı Adana'da İncirlik Hava Üssü'nde çalışan bir Amerikalı F-16 pilotu elinden alıyor. Bu maceralar anlatılıyor. Tepkiler çok iyi, çok gülüyorlar. Bundan daha kıymetli bir şey olamaz" diye konuştu.

Oyunculardan Zafer Algöz ise Mersin ve Adana galalarının çok iyi geçtiğini belirterek, "Film Adana'da çekildi. Filmimiz, hikayesi gereği Adana'da geçmesi gereken bir hikaye zaten. Adana'da Maraş dondurması yapıp satan, Guinnes Rekorlar Kitabı'na geçmeyi hedefleyen aslen Kahramanmaraşlı bir dondurmacının başına gelenleri anlatan sevimli komedi filmi" ifadelerini kullandı.

Filmin başka bir oyuncusu Gülhan Tekin ise filmde Ekrem'in aşık olduğu Neşe'nin annesini canlandırdığını kaydederek, "Çok eğlenceli galalar geçirdik. Seyircimizin ilgisi de her zaman olduğu gibi şahaneydi" dedi.

Deli Aşk" Filminin Galası Mersin ve Adana\'da Yapıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Deli Aşk' Filminin Galası Mersin ve Adana'da Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement