Demet Evgar Konserini 'Suruç' İçin Erteledi - Son Dakika
Magazin

Demet Evgar Konserini 'Suruç' İçin Erteledi

Demet Evgar Konserini \'Suruç\' İçin Erteledi

Ünlü oyuncu ile piyanist Tuluğ Tırpan'ın bu akşam gerçekleştirilmesi planlanan konseri, Şanlıurfa Suruç'taki 28 kişinin öldüğü saldırı nedeniyle 3 Ağustos'a ertelendi.

21.07.2015 08:33  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Piyanist Tuluğ Tırpan ile oyuncu Demet Evgar'ın bu akşam ENKA Eşref Denizhan Açıkhava'da gerçekleştirilmesi planlanan konseri 28 kişinin öldüğü Şanlıurfa Suruç'taki saldırı nedeniyle 3 Ağustos Pazartesi gününe ertelendi.

YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE;

"Bu akşam 21.15'te gerçekleştirilecek Tuluğ Tırpan ve Demet Evgar konserimiz, Şanlıurfa Suruç'ta meydana gelen elim saldırı nedeniyle ertelenmiştir. Konser, 3 Ağustos Pazartesi 21:15'te ENKA Eşref Denizhan Açıkhava tiyatrosunda gerçekleştirilecektir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifa dileriz."


BENGÜ DE İPTAL ETTİ

Edirne Belediye Başkanlığı, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri kapsamında bu akşam için planlanan Bengü konserini erteledi. Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan da, Suruç'taki kanlı saldırıyı kınadı.

"SALDIRIYI KINIYORUM"

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından bu yıl 654'ncüsü düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri etkinlikler kapsamında Sarayiçi Er Meydanı'nda şarkıcı Bengü'nün ücretsiz halk konseri Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki intihar saldırısı nedeniyle iptal edildi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde meydana gelen 28 vatandaşımızın vefatı ve 100'e yakın vatandaşımızın yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı kınıyorum. Ülkemizi derinden üzen saldırı sonucunda 654'üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali kapsamında 20 Temmuz 2015 (bu gece) Sarayiçi'nde düzenleyecek olduğumuz ünlü sanatçı Bengü'nün konserini ileri bir tarihe erteledik. Suruç İlçemizdeki hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."


Son Dakika Magazin Demet Evgar Konserini 'Suruç' İçin Erteledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • salih: Sanatcılarımız şehitler icin konser iptal ettilermi acaba türk askeri şehit düştügü zaman böyle yapmazlar iki yüzlüler 14 44 Yanıtla
  • ...: Dün bir de şehit vardı! 6 27 Yanıtla
  • Tek gerçek: Bu karı ne zamandan beri şarkıcı ?benim bildiğim kadarıyla palyacoydu. 5 25 Yanıtla
  • efe: ne olur bir de şehit asker- polis için konser iptal edin,tvet atın.inşallah bu millet bilinçlendikçe sizleri sırtından indirecektir! 7 20 Yanıtla
  • yeterrrrrrrrrr: şehıt oldugu zamanda ıptal edersın umarım şehit derken turk askerını kastettım 6 11 Yanıtla
  • ....: Ya bi karar verin 28 kişi mi 30 kişi mi 31 kişi mi öldü.Dileğim bu sayının az olması tabii ki ama haberi de doğru verin 0 5 Yanıtla
  • pazarturk: bu kiz saricimiymis 1 2 Yanıtla
  • pazarturk: allah mesut etsin 0 2 Yanıtla
  • Jöh: Bu şarkıcımıydı hiç haberimiz olmadı 0 1 Yanıtla
  • Serkan: Gudubet kadın nahoş bakışlı 0 0 Yanıtla

Advertisement