Demirci'de 65 Kilometrelik Altyapı Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Demirci'de 65 Kilometrelik Altyapı Yenileniyor

Demirci\'de 65 Kilometrelik Altyapı Yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesinde ’95 Mahalle Projesi’ kapsamında, toplam 65 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniliyor.

29.06.2016 16:56

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesinde '95 Mahalle Projesi' kapsamında, toplam 65 kilometre içme suyu ve kanalizasyon hattını yeniliyor.

İl genelinde mahallelerin uzun yıllar önce yapılmış altyapılarını yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci'nin Yeşildere Mahallesi'ndeki kanalizasyon çalışmalarına başladı. Mahalleleri kaliteli ve çağın gereklerine uygun altyapı sistemlerine kavuşturacak MASKİ, Yeşildere Mahallesi'nin 5 bin metrelik kanalizasyon hattını yeniliyor. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte Yeşildere Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar uzun yıllar yaşadıkları problemlerden kurtulacak. MASKİ, ayrıca mahallenin içme suyu hattını da yeniliyor. 16 bin 480 metrelik hattın 6 bin metrelik bölümü MASKİ ekiplerince tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinatörü Kazım Aysan da yeni başlayan kanalizasyon hattı çalışmalarını yerinde takip etti.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, "Geliştirdiğimiz projelerimizle 17 ilçemizdeki altyapı sistemlerine neşter vuruyoruz. Manisa'nın dört bir yanında yoğun tempoyla sürdürdüğümüz çalışmalarımızda her geçen gün ilerleme kaydediyoruz. Demirci ilçemizde de toplam 65 kilometrelik içme suyu ve kanalizasyon hattını tamamen yeniliyoruz. Çalışmalarımız tamamlanınca mahallelerimiz modern altyapı ağına kavuşacak ve yıllardır çektikleri sıkıntılar son bulacak. MASKİ Genel Müdürlüğümüz, mevcut sistemleri iyileştirme çalışmalarını sürdürecek" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirci'de 65 Kilometrelik Altyapı Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement