Demirci'de Araç Yangını - Manisa - Son Dakika
Güncel

Demirci'de Araç Yangını - Manisa

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Otomobilin yandığı alandan görüntüler Araç Sahibi Ramazan Kızılırmak'ın açıklaması Demirci ilçesine park halindeki bir otomobil henüz belirlenmeyen bir nedenle yanarak kullanılamaz hale geldi.

08.03.2016 20:31

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Otomobilin yandığı alandan görüntüler

Araç Sahibi Ramazan Kızılırmak'ın açıklaması Demirci ilçesine park halindeki bir otomobil henüz belirlenmeyen bir nedenle yanarak kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre İcikler Mahallesinde Ramazan Kızılırmak'a ait 20 V 4445 plakalı otomobilin yandığını gören çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekipleri ve mahalle sakinlerinin yardımı sonucu kısa sürede söndürülen yangın sonrasında araç kullanılamaz hale geldi.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan araç sahibi Kızılırmak, "Sabah işe gidip geldikten sonra evimin önüne arabamı park ettim. Daha sonra sabaha karşı aracımın yandığını gördüm. Komşularımla birlikte, itfaiye de geldi yangını söndürdük. Jandarma ekiplerince yapılan incelemede kısa devre bulgusuna rastlanmadı. Kundaklama şüphesi üzerine yoğunlaştılar " dedi.

Demirci\'de Araç Yangını - Manisa
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Demirci'de Araç Yangını - Manisa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement